Kylling med BBQ-kartofler, vandmelonsalat og tzatziki
4 personer
Ingredienser
650 g | kartofler |
3 spsk | bbq sauce |
450 g | kyllingefilet |
0.5 stk | agurk |
0.5 stk | vandmelon |
200 g | græsk fetaost |
200 g | tzatziki |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 23: Bbq sauce, kyllingefilet, agurk, vandmelon, græsk fetaost, tzatziki
- 1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- 2
Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i halve. Vend kartoflerne med bbq-sauce, salt og peber. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.
- 3
Flæk kyllingefileterne på midten så du får to flade fileter af hver. Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie. Steg kyllingefileterne på begge sider og krydr med salt og peber.
- 4
Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Skær skrællen af vandmelonen og skær melonkødet i små tern. Skær også fetaosten i små tern.
- 5
Vend agurk, vandmelon og fetaost sammen med lidt olivenolie, salt og peber.
- 6
Kom tzatzikien op i en skål og server kyllingefilet med bbq-kartofler, vandmelonsalat og tzatziki. Velbekomme!
