Kylling i svøb med kartofler og stuvet spidskål
4 personer
Ingredienser
650 g | små kartofler |
0.5 stk | spidskål |
2.5 dl | cremefine 15% |
450 g | kyllingefilet |
60 g | serranoskinke |
2 spsk | majsstivelse |
2 dl | vand |
revet muskatnød | |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 38: Kartofler, kyllingefilet
- 1
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.
- 2
Snit spidskålen fint og kom det op i en gryde sammen med cremefine. Lad det simre under låg til kålen er faldet sammen. Rør gerne undervejs.
- 3
Imens kålen simrer: Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serranoskinke omkring hver filet. Varm en pande med olivenolie op og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.
- 4
Rør majsstivelse sammen med vandet i et glas eller brug en meljævner og vend det forsigtigt i stuvningen under omrøring. Tilsæt lidt muskatnød efter smag og krydr med salt og peber.
- 5
Server de saftige kyllingefileter i svøb med små kogte kartofler og stuvet spidskål. Velbekomme!
