Kylling i svøb med kartofler og stuvet spidskål

4 personer

Ingredienser

650 gsmå kartofler
0.5 stkspidskål
2.5 dlcremefine 15%
450 gkyllingefilet
60 gserranoskinke
2 spskmajsstivelse
2 dlvand
revet muskatnød
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 38: Kartofler, kyllingefilet
  • 1

    Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 2

    Snit spidskålen fint og kom det op i en gryde sammen med cremefine. Lad det simre under låg til kålen er faldet sammen. Rør gerne undervejs.

  • 3

    Imens kålen simrer: Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serranoskinke omkring hver filet. Varm en pande med olivenolie op og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.

  • 4

    Rør majsstivelse sammen med vandet i et glas eller brug en meljævner og vend det forsigtigt i stuvningen under omrøring. Tilsæt lidt muskatnød efter smag og krydr med salt og peber.

  • 5

    Server de saftige kyllingefileter i svøb med små kogte kartofler og stuvet spidskål. Velbekomme!

Kylling i svøb med kartofler og stuvet spidskål