Kylling i karry
4 personer
Ingredienser
Kylling i karry
| 400 g | kyllingebrystfilet |
| 2 spsk | ingefær |
| 6 fed | hvidløg |
| 1 stk | chili |
| 2 stk | rødløg |
| 1 bakke | champignon |
| 1 stk | økologisk citron |
| 3 spsk | sesamfrø |
| 1 dåse | kokosmælk |
| 6 stk | tomat |
| 1 spsk | karry |
| 1 spsk | sojasauce |
| 1 spsk | dijon sennep |
| 1 pose | sugar snaps |
| 1 bundt | forårsløg |
| olie til stegning | |
| salt | |
| peber |
Tilbehør
| ris |
Tilberedning
- 1
Skær kyllingebryst i strimler. Hak ingefær, hvidløg, chili og rødløg. Rens og skær champignon i skiver. Hak tomat og skær forårsløg og sugarsnaps over i halve.
- 2
Steg kyllingestrimlerne hårdt af i olie. Tilsæt ingefær, hvidløg, chili og rødløg.
- 3
Kom karry, tomat og champignon i. Riv lidt citronskal over retten. Kom lidt dijonsennep i sammen med sesamfrø.
- 4
Tilsæt lidt vand og kokosmælk. Tilsæt en smule soya og en smule sesamolie og kog det op.
- 5
Smag til med salt og peber. Anret på tallerkener med forårsløg og sugarsnaps på toppen. Har du lidt basilikumblade kan de også pynte.
- 6
Servér med ris.
