Kylling i karry

4 personer

Ingredienser

Kylling i karry

400 gkyllingebrystfilet
2 spskingefær
6 fedhvidløg
1 stkchili
2 stkrødløg
1 bakkechampignon
1 stkøkologisk citron
3 spsksesamfrø
1 dåsekokosmælk
6 stktomat
1 spskkarry
1 spsksojasauce
1 spskdijon sennep
1 posesugar snaps
1 bundtforårsløg
olie til stegning
salt
peber

Tilbehør

ris

Tilberedning

  • 1

    Skær kyllingebryst i strimler. Hak ingefær, hvidløg, chili og rødløg. Rens og skær champignon i skiver. Hak tomat og skær forårsløg og sugarsnaps over i halve.

  • 2

    Steg kyllingestrimlerne hårdt af i olie. Tilsæt ingefær, hvidløg, chili og rødløg.

  • 3

    Kom karry, tomat og champignon i. Riv lidt citronskal over retten. Kom lidt dijonsennep i sammen med sesamfrø.

  • 4

    Tilsæt lidt vand og kokosmælk. Tilsæt en smule soya og en smule sesamolie og kog det op.

  • 5

    Smag til med salt og peber. Anret på tallerkener med forårsløg og sugarsnaps på toppen. Har du lidt basilikumblade kan de også pynte.

  • 6

    Servér med ris.

Kylling i karry