Kylling i cremet peanutsauce med grøntsager. Hertil ris
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
280 g | kyllingefilet |
2 fed | hvidløg |
1 stk | rød peberfrugt |
1 spsk | karry |
1 dåse | hakkede tomater med krydderi |
4 dl | kokosmælk |
1 terning | hønsebouillon |
3 spsk | peanutbutter |
1 spsk | majsstivelse |
75 g | spæde spinatblade |
100 g | peanuts |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 20: Kyllingebrystfilet, peanutbutter, olivenolie
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
- 2
Skær kyllingen i tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær peberfrugten i små tern.
- 3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, kylling og hvidløg. Tilsæt peberfrugt og lad det stege med i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, bouillon og peanutbutter og lad det simre i ca. 15 min.
- 4
Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og tilsæt det under omrøring. Tilsæt skyllede spinatblade og lad det simre i ca. fem min. Smag til med salt og peber.
- 5
Server kyllingen i den cremede peanutsauce med dampende varme ris og peanuts på toppen. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friske koriander
