Kylling i cremet peanutsauce med grøntsager. Hertil ris

4 personer

Ingredienser

250 gris
280 gkyllingefilet
2 fedhvidløg
1 stkrød peberfrugt
1 spskkarry
1 dåsehakkede tomater med krydderi
4 dlkokosmælk
1 terninghønsebouillon
3 spskpeanutbutter
1 spskmajsstivelse
75 gspæde spinatblade
100 gpeanuts
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 20: Kyllingebrystfilet, peanutbutter, olivenolie
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Skær kyllingen i tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær peberfrugten i små tern.

  • 3

    Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, kylling og hvidløg. Tilsæt peberfrugt og lad det stege med i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, bouillon og peanutbutter og lad det simre i ca. 15 min.

  • 4

    Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og tilsæt det under omrøring. Tilsæt skyllede spinatblade og lad det simre i ca. fem min. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Server kyllingen i den cremede peanutsauce med dampende varme ris og peanuts på toppen. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friske koriander
Kylling i cremet peanutsauce med grøntsager. Hertil ris