Kylling i cremet champignonsauce med pasta
4 personer
Ingredienser
280 g | kyllingefilet |
1 stk | løg |
200 g | brune champignon |
2.5 dl | madlavningsfløde 8 % |
1 terning | hønsebouillon |
2 spsk | sød sennep |
250 g | spaghetti |
150 g | frosne ærter |
revet parmesan | |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Kyllingefilet, brune champignon, madlavningsfløde 8 %
- 1
Flæk kyllingefileterne på midten så du får to halve pr. hele kyllingefilet. Krydr med salt og peber og steg kyllingefileterne på begge sider og stil til siden.
- 2
Pil skrællen af løget og hak det fint. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en stor pande op med olivenolie og steg champignoner og løg.
- 3
Tilsæt madlavningsfløde, bouillon og sød sennep og rør rundt. Tilsæt kyllingefileterne og lad det hele simre.
- 4
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.
- 5
Tilsæt ærterne til saucen og lad dem simre med i et par minutter.
- 6
Server kylling i cremet champignonsauce med pasta og top med parmesan. Velbekomme!
