Kylling i cremet champignonsauce med pasta

4 personer

Ingredienser

280 gkyllingefilet
1 stkløg
200 gbrune champignon
2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
1 terninghønsebouillon
2 spsksød sennep
250 gspaghetti
150 gfrosne ærter
revet parmesan
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Kyllingefilet, brune champignon, madlavningsfløde 8 %
  • 1

    Flæk kyllingefileterne på midten så du får to halve pr. hele kyllingefilet. Krydr med salt og peber og steg kyllingefileterne på begge sider og stil til siden.

  • 2

    Pil skrællen af løget og hak det fint. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en stor pande op med olivenolie og steg champignoner og løg.

  • 3

    Tilsæt madlavningsfløde, bouillon og sød sennep og rør rundt. Tilsæt kyllingefileterne og lad det hele simre.

  • 4

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

  • 5

    Tilsæt ærterne til saucen og lad dem simre med i et par minutter.

  • 6

    Server kylling i cremet champignonsauce med pasta og top med parmesan. Velbekomme!

Kylling i cremet champignonsauce med pasta