Krydret svinekød med stegte kartofler og sprød icebergsalat
4 personer
Ingredienser
1000 g | kartofler |
500 g | hakket svinekød |
0.5 spsk | spidskommen |
0.5 spsk | karry |
0.5 stk | icebergsalat |
1 stk | snackpeber |
2.5 dl | creme fraiche 18% |
1 fed | hvidløg |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 34: Snackpeber, icebergsalat, hakket svinekød, kartofler
- 1
Opvarm ovnen til 220° varmluft. Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i grove stykker. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med lidt olivenolie. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 minutter til de er sprøde og gyldne. Vend dem gerne undervejs.
- 2
Steg kødet på en pande i lidt olivenolie og tilsæt spidskommen og karry. Smag til med salt og peber og evt. lidt flere krydderier.
- 3
Skyl og skær iceberg og snackpeber ud efter smag.
- 4
Bland creme fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.
- 5
Server de bagte kartofler med den smagfulde krydrede kød, salat og dressing. Velbekomme!
