Krydret svinekød med stegte kartofler og sprød icebergsalat

4 personer

Ingredienser

1000 gkartofler
500 ghakket svinekød
0.5 spskspidskommen
0.5 spskkarry
0.5 stkicebergsalat
1 stksnackpeber
2.5 dlcreme fraiche 18%
1 fedhvidløg
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 34: Snackpeber, icebergsalat, hakket svinekød, kartofler
  • 1

    Opvarm ovnen til 220° varmluft. Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i grove stykker. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med lidt olivenolie. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 minutter til de er sprøde og gyldne. Vend dem gerne undervejs.

  • 2

    Steg kødet på en pande i lidt olivenolie og tilsæt spidskommen og karry. Smag til med salt og peber og evt. lidt flere krydderier.

  • 3

    Skyl og skær iceberg og snackpeber ud efter smag.

  • 4

    Bland creme fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

  • 5

    Server de bagte kartofler med den smagfulde krydrede kød, salat og dressing. Velbekomme!

Krydret svinekød med stegte kartofler og sprød icebergsalat