Krydret suppe med svinekød og creme fraiche. Hertil brød

4 personer

Ingredienser

500 gfrossen ratatouille
2 dåserhakkede tomater
3,5 dltikka masala sauce
6 dlvand
1,65 dlkokosmælk
1 terninggrøntsagsbouillon
250 gcitronmarinerede schnitzler
420 gspeltstykker
2 dlcreme fraiche 9 %
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46.
  • 1

    Opvarm ovnen til 200° varmluft.

  • 2

    Svits den frosne ratatouilleblanding i lidt olivenolie i en stor gryde. Tilsæt hakkede tomater, tikka masala sauce, vand, kokosmælk og grøntsagsbouillon, og bring suppen i kog. Lad suppen simre under låg i 10-12 minutter.

  • 3

    Steg de marinerede schnitzler på en pande i lidt olivenolie. Skær dem herefter i skiver.

  • 4

    Lun speltstykker i ovnen efter anvisningen på pakken.

  • 5

    Blend suppen helt glat - du kan enten bruge en stavblender eller en almindelig blender. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server suppen med de stegte schnitzel-skiver, speltstykkerne og creme fraiche på toppen. Velbekomme!

For ekstra smag: Du kan toppe med friske koriander
Krydret suppe med svinekød og creme fraiche. Hertil brød