Krydret suppe med svinekød og creme fraiche. Hertil brød
4 personer
Ingredienser
500 g | frossen ratatouille |
2 dåser | hakkede tomater |
3,5 dl | tikka masala sauce |
6 dl | vand |
1,65 dl | kokosmælk |
1 terning | grøntsagsbouillon |
250 g | citronmarinerede schnitzler |
420 g | speltstykker |
2 dl | creme fraiche 9 % |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46.
- 1
Opvarm ovnen til 200° varmluft.
- 2
Svits den frosne ratatouilleblanding i lidt olivenolie i en stor gryde. Tilsæt hakkede tomater, tikka masala sauce, vand, kokosmælk og grøntsagsbouillon, og bring suppen i kog. Lad suppen simre under låg i 10-12 minutter.
- 3
Steg de marinerede schnitzler på en pande i lidt olivenolie. Skær dem herefter i skiver.
- 4
Lun speltstykker i ovnen efter anvisningen på pakken.
- 5
Blend suppen helt glat - du kan enten bruge en stavblender eller en almindelig blender. Smag til med salt og peber.
- 6
Server suppen med de stegte schnitzel-skiver, speltstykkerne og creme fraiche på toppen. Velbekomme!
For ekstra smag: Du kan toppe med friske koriander