Krydret kødsauce med spinat, ris og gnavergrønt

4 personer

Ingredienser

300 gris
500 ghakket kalv og flæsk
1.5 spskkarry
400 gtomatsauce med hvidløg
70 gfriske spinatblade
300 ggulerødder
0.5 bundtradiser
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 36: Hakket kalv og flæsk, tomatsauce med hvidløg, friske spinatblade, gulerødder, radiser
  • 1

    Tilbered risen som anvist på posen.

  • 2

    Steg kødet på en pande i lidt olivenolie og tilsæt karry. Når kødet er brunet godt af tilsættes tomatsauce og skyllet spinat. Smag til med salt og peber og evt. lidt flere krydderier. Lad det hele simre, mens du laver resten.

  • 3

    Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skyl radiserne.

  • 4

    Server risene med den krydrede kødsauce på toppen og gnavergrønt som tilbehør. Velbekomme!

For mere smag: Steg kødet af med lidt spidskommen og chili og top med friske koriander og frisk chili lige inden servering.
Krydret kødsauce med spinat, ris og gnavergrønt