Krydret karrysuppe med nudler og torpedorejer
4 personer
Ingredienser
800 g | frossen wokmix m. rød karry |
8 dl | vand |
1 spsk | karry |
1 terning | grøntsagsbouillon |
320 g | torpedorejer |
250 g | fuldkornsnudler |
4 dl | kokosmælk |
olivenolie | |
rapsolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 41: Frossen wokmix m. rød karry, torpedorejer
- 1
Svits de frosne grøntsager i et par minutter i lidt olivenolie i en stor gryde. Tilsæt vand, karry og smuldret grøntsagsbouillon og bring suppen i kog. Lad suppen simre under låg i 10-12 minutter.
- 2
Steg torpedorejerne i olie på en pande til de er sprøde. Husk at vende dem undervejs.
- 3
Kog nudlerne som anvist på pakken.
- 4
Tilsæt kokosmælken og blend suppen helt glat med en stavblender eller brug en almindelig blender. Husk dog aldrig at fylde blenderen mere end halvt op, da varme væsker kan "eksplodere", når de bliver blendet. Læg evt. et viskestykke over blenderen i stedet for låget.
- 5
Smag til med salt og peber og server suppen med nudler og torpedorejer som tilbehør. Velbekomme!
For mere smag: Top med friske koriander og peanuts.
