Krydrede fiskedeller med ris og sprød kålsalat. Hertil fraichedressing

4 personer

Ingredienser

250 gris
400 gfiskefars
4 spskajvar
0.5 stkagurk
1 stkhjertesalat
200 gsnittet hvidkål
1 stkcitron
0.5 stkfriske koriander
2 dlcreme fraiche 9 %
0.5 spskspidskommen
rapsolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 41: Fiskefars, ajvar, snittet hvidkål, fraiche 9 %
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Rør fiskefarsen sammen med ajvar. Varm en pande op med olie og form fiskedellerne med håndfladen og en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.

  • 3

    Imens fiskedellerne steger: Skyl agurken og hjertesalaten og skær begge dele ud efter eget ønske.

  • 4

    Kram hvidkålen sammen med citronsaft, salt og peber i en skål. Tilsæt agurk og hjertesalat og vend det hele sammen.

  • 5

    Skyl korianderne og hak dem fint. Rør fraiche sammen med koriander, spidskommen, salt og peber og smag til.

  • 6

    Server de krydrede fiskedeller med ris, sprød kålsalat og fraichedressing. Velbekomme!

Krydrede fiskedeller med ris og sprød kålsalat. Hertil fraichedressing