Krydrede fiskedeller med ris og sprød kålsalat. Hertil fraichedressing
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
400 g | fiskefars |
4 spsk | ajvar |
0.5 stk | agurk |
1 stk | hjertesalat |
200 g | snittet hvidkål |
1 stk | citron |
0.5 stk | friske koriander |
2 dl | creme fraiche 9 % |
0.5 spsk | spidskommen |
rapsolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 41: Fiskefars, ajvar, snittet hvidkål, fraiche 9 %
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
- 2
Rør fiskefarsen sammen med ajvar. Varm en pande op med olie og form fiskedellerne med håndfladen og en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.
- 3
Imens fiskedellerne steger: Skyl agurken og hjertesalaten og skær begge dele ud efter eget ønske.
- 4
Kram hvidkålen sammen med citronsaft, salt og peber i en skål. Tilsæt agurk og hjertesalat og vend det hele sammen.
- 5
Skyl korianderne og hak dem fint. Rør fraiche sammen med koriander, spidskommen, salt og peber og smag til.
- 6
Server de krydrede fiskedeller med ris, sprød kålsalat og fraichedressing. Velbekomme!
