Koteletter i fad med ris og bønner

4 personer

Ingredienser

250 gRis
250 gGulerødder
1 stkPorre
400 gKoteletter
1 spskKarry
1 spskPaprika
1 dåseHakkede tomater
2.5 dlCremefine 15 %
450 gFrosne bønner
Olivenolie
Salt
Peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 44: Koteletter og grønne bønner
  • 1

    Tænd ovnen på 180° og kog risene efter anvisningen på posen.

  • 2

    Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Rens porren for jord, vask den grundigt og snit den fint.

  • 3

    Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg koteletterne ca. 1 min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem til siden.

  • 4

    Kom lidt ekstra olivenolie på panden og svits karry, paprika, gulerødder og porre. Tilsæt hakkede tomater og cremefine og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Hæld sovsen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.

  • 6

    Kog bønnerne i let saltet vand i ca. 5 min.

  • 7

    Server koteletter i fad med dampende varme ris og bønner som tilbehør.

 Koteletter i fad med ris og bønner