Koteletter i fad med ris og bønner
4 personer
Ingredienser
| 250 g | Ris |
| 250 g | Gulerødder |
| 1 stk | Porre |
| 400 g | Koteletter |
| 1 spsk | Karry |
| 1 spsk | Paprika |
| 1 dåse | Hakkede tomater |
| 2.5 dl | Cremefine 15 % |
| 450 g | Frosne bønner |
| Olivenolie | |
| Salt | |
| Peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 44: Koteletter og grønne bønner
- 1
Tænd ovnen på 180° og kog risene efter anvisningen på posen.
- 2
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Rens porren for jord, vask den grundigt og snit den fint.
- 3
Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg koteletterne ca. 1 min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem til siden.
- 4
Kom lidt ekstra olivenolie på panden og svits karry, paprika, gulerødder og porre. Tilsæt hakkede tomater og cremefine og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
- 5
Hæld sovsen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.
- 6
Kog bønnerne i let saltet vand i ca. 5 min.
- 7
Server koteletter i fad med dampende varme ris og bønner som tilbehør.
