Koteletter i fad

4 personer

Ingredienser

4 stkkotelet
12 stkjordskok
1 stkæble
0,5 bundtbredbladet persille
4 fedhvidløg
0,5 stkmuskatnød
0,5 dlfløde
0,25 lfond
salt
peber
ris

Tilberedning

  • 1

    Skær jordskokker i store stykker og skær æble i 8 stykker. Hak persille og hvidløg og riv muskatnød.

  • 2

    Krydr koteletter med salt og peber. Opvarm en pande med lidt olie og brun koteletterne på en pande.

  • 3

    Læg koteletterne i et ildfast fad sammen med jordskokker og æble. Tilsæt fløde, fond hvidløg, muskatnød og persille. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Dæk fadet til med stanniol og sæt i en forvarmet ovn på 180° i en times tid. Check til kødet undervejs, så det ikke bliver tørt.

  • 5

    Servér med ris til.

Koteletter i fad