Koteletter i fad
4 personer
Ingredienser
| 4 stk | kotelet |
| 12 stk | jordskok |
| 1 stk | æble |
| 0.5 bundt | bredbladet persille |
| 4 fed | hvidløg |
| 0.5 stk | muskatnød |
| 0.5 dl | fløde |
| 0.25 l | fond |
| salt | |
| peber | |
| ris |
Tilberedning
- 1
Skær jordskokker i store stykker og skær æble i 8 stykker. Hak persille og hvidløg og riv muskatnød.
- 2
Krydr koteletter med salt og peber. Opvarm en pande med lidt olie og brun koteletterne på en pande.
- 3
Læg koteletterne i et ildfast fad sammen med jordskokker og æble. Tilsæt fløde, fond hvidløg, muskatnød og persille. Smag til med salt og peber.
- 4
Dæk fadet til med stanniol og sæt i en forvarmet ovn på 180° i en times tid. Check til kødet undervejs, så det ikke bliver tørt.
- 5
Servér med ris til.
