Koteletgryde med ris og gremolata

4 personer

Ingredienser

250 gris
200 gbrune champignon
1 stkløg
1 stksnackpeber
300 ghvidløgsmarinerede koteletter
1 spskpaprika
2.5 dlcremefine 15%
70 gtomatpuré
1 terninggrøntsagsbouillon
1 pottepersille
1 fedhvidløg
1 stkcitron
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 23: Hvidløgsmarinerede koteletter
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af løget og skyl snackpeberne og skær det hele i små tern.

  • 3

    Varm en gryde op med olie og svits champignonerne. Tilsæt løg og snackpeber og steg det i et par minutter. Tag grøntsagerne op af gryden og stil dem til side. Undlad at vaske gryden.

  • 4

    Skær koteletterne i små tern. Varm gryden, du anvendte til grøntsagerne, op med lidt olivenolie og steg koteletstykkerne sammen med paprika.

  • 5

    Tilsæt de stegte grøntsager, cremefine, tomatpuré og grøntsagsbouillon og lad det simre i ca. 15 min.

  • 6

    Imens gryderetten simrer: Skyl persillen og hak den fint. Vend persillen sammen med presset hvidløg og skyllet og revet citronskal.

  • 7

    Server koteletgryden med dampende varme ris og gremolata på toppen. Velbekomme!

Koteletgryde med ris og gremolata