Koteletgryde med ris og gremolata
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
200 g | brune champignon |
1 stk | løg |
1 stk | snackpeber |
300 g | hvidløgsmarinerede koteletter |
1 spsk | paprika |
2.5 dl | cremefine 15% |
70 g | tomatpuré |
1 terning | grøntsagsbouillon |
1 potte | persille |
1 fed | hvidløg |
1 stk | citron |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
- 2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af løget og skyl snackpeberne og skær det hele i små tern.
- 3
Varm en gryde op med olie og svits champignonerne. Tilsæt løg og snackpeber og steg det i et par minutter. Tag grøntsagerne op af gryden og stil dem til side. Undlad at vaske gryden.
- 4
Skær koteletterne i små tern. Varm gryden, du anvendte til grøntsagerne, op med lidt olivenolie og steg koteletstykkerne sammen med paprika.
- 5
Tilsæt de stegte grøntsager, cremefine, tomatpuré og grøntsagsbouillon og lad det simre i ca. 15 min.
- 6
Imens gryderetten simrer: Skyl persillen og hak den fint. Vend persillen sammen med presset hvidløg og skyllet og revet citronskal.
- 7
Server koteletgryden med dampende varme ris og gremolata på toppen. Velbekomme!
