Koldhævede minifemkornsflutes

20 stk

Ingredienser

25 ggær
5 dllunkent vand
1 dlA38
1 spskHonning
100 gfemkornsblanding
100 gfinvalsede havregryn
300 gfuldkornshvedemel
300 ghvedemel
1 tskfint salt

Tilberedning

  • 1

    Opløs gæren i vandet og bland med A38 samt honning.

  • 2

    Tilsæt femkornsblanding, havregryn, fuldkornshvedemel, hvedemel og fint salt.

  • 3

    Rør dejen godt sammen, dæk den til med plastfilm og lad den hæve i køleskab natten over.

  • 4

    Form dagen efter 20 små flutes med en fugtig ske.

  • 5

    Sæt brødene ind i en 220 grader varm ovn og skru herefter ned på 180 grader, og bag i ca. 15 minutter.

Koldhævede minifemkornsflutes