Koldhævede minifemkornsflutes
20 stk
Ingredienser
| 25 g | gær |
| 5 dl | lunkent vand |
| 1 dl | A38 |
| 1 spsk | Honning |
| 100 g | femkornsblanding |
| 100 g | finvalsede havregryn |
| 300 g | fuldkornshvedemel |
| 300 g | hvedemel |
| 1 tsk | fint salt |
Tilberedning
- 1
Opløs gæren i vandet og bland med A38 samt honning.
- 2
Tilsæt femkornsblanding, havregryn, fuldkornshvedemel, hvedemel og fint salt.
- 3
Rør dejen godt sammen, dæk den til med plastfilm og lad den hæve i køleskab natten over.
- 4
Form dagen efter 20 små flutes med en fugtig ske.
- 5
Sæt brødene ind i en 220° varm ovn og skru herefter ned på 180° , og bag i ca. 15 minutter.
