Kokos/karry kylling
Ingredienser
| 600 g | kyllinge inderfilet |
| 1 bakke | champignon |
| 1 stk | broccoli |
| 2 bundter | forårsløg |
| 2 stk | løg |
| 1 dåse | bambusskud |
| 7 fed | hvidløg |
| 2 spsk | ingefær |
| 1 dåse | kokosmælk |
| 0.25 glas | rød karrypasta |
| 0.25 l | hønsebouillon |
| 0.5 tsk | sambal oelek |
| 2 spsk | karry |
| 1 stk | peberfrugt |
| 0.5 stk | spidskål |
Pynt
| frisk koriander |
Tilberedning
Tip: Der kan evt. serveres kogte ris til. Spidskål kan erstattes med hvidkål.
- 1
Skyl og klargør grøntsagerne: hak løg, hvidløg og ingefær. Halver champignon, fordel broccoli i små buketter, skær forårsløg i skiver, snit spidskål fint og hæld væden fra bambusskuddene.
- 2
Kyllingeinderfileterne puttes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser (vent med grøntsagerne til sidst).
- 3
Lad retten koge op, skru ned og lad det hele simre i 20 minutter.
- 4
Tilsæt nu grøntsagerne og lad dem simre med i 5 minutter.
- 5
Tilsæt koriander og servér straks.
