Kokos/karry kylling
Ingredienser
600 g | kyllinge inderfilet |
1 bakke | champignon |
1 stk | broccoli |
2 bundter | forårsløg |
2 stk | løg |
1 dåse | bambusskud |
7 fed | hvidløg |
2 spsk | ingefær |
1 dåse | kokosmælk |
0,25 glas | thai red cooking sauce |
0,25 l | hønsebouillon |
0,5 tsk | sambal oelek |
2 spsk | karry |
1 stk | peberfrugt |
0,5 stk | spidskål |
Pynt
frisk koriander |
Tilberedning
Tip: Der kan evt. serveres kogte ris til. Spidskål kan erstattes med hvidkål.
- 1
Skyl og klargør grøntsagerne: hak løg, hvidløg og ingefær. Halver champignon, fordel broccoli i små buketter, skær forårsløg i skiver, snit spidskål fint og hæld væden fra bambusskuddene.
- 2
Kyllingeinderfileterne puttes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser (vent med grøntsagerne til sidst).
- 3
Lad retten koge op, skru ned og lad det hele simre i 20 minutter.
- 4
Tilsæt nu grøntsagerne og lad dem simre med i 5 minutter.
- 5
Tilsæt koriander og servér straks.