Kokos/karry kylling

Ingredienser

600 gkyllinge inderfilet
1 bakkechampignon
1 stkbroccoli
2 bundterforårsløg
2 stkløg
1 dåsebambusskud
7 fedhvidløg
2 spskingefær
1 dåsekokosmælk
0,25 glasthai red cooking sauce
0,25 lhønsebouillon
0,5 tsksambal oelek
2 spskkarry
1 stkpeberfrugt
0,5 stkspidskål

Pynt

frisk koriander

Tilberedning

Tip: Der kan evt. serveres kogte ris til. Spidskål kan erstattes med hvidkål.
  • 1

    Skyl og klargør grøntsagerne: hak løg, hvidløg og ingefær. Halver champignon, fordel broccoli i små buketter, skær forårsløg i skiver, snit spidskål fint og hæld væden fra bambusskuddene.

  • 2

    Kyllingeinderfileterne puttes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser (vent med grøntsagerne til sidst).

  • 3

    Lad retten koge op, skru ned og lad det hele simre i 20 minutter.

  • 4

    Tilsæt nu grøntsagerne og lad dem simre med i 5 minutter.

  • 5

    Tilsæt koriander og servér straks.

Kokos/karry kylling