Klatkager med banan
Ingredienser
2 dl | kold havregrød eller en anden grød |
1 stk | æg |
1 spsk | hvedemel |
1 stk | moden banan |
smør til stegning |
Tilberedning
- 1
Find havregrødsresten frem. Mos den modne banan.
- 2
Rør æg og den moste banan sammen. Bland i grøden.
- 3
Kom melet i en sigte og sigt det ned i grøddejen. Er dejen for tynd (den må ikke være løbende), så tilsæt lidt mere mel.
- 4
Smelt lidt smør, kokosolie eller kom lidt olie på en pande og læg klatkagerne på. Steg pandekagerne i ca. 3-5 minutter ved middelvarme. Der skal hellere være lidt for lidt varme på, end for meget.
- 5
Når klatkagerne er gyldne vendes de og steges færdige.
Tip: Tilsæt blåbær til dejen. Det giver et sødt/syrligt pift.