Klatkager med banan

Ingredienser

2 dlkold havregrød eller en anden grød
1 stkæg
1 spskhvedemel
1 stkmoden banan
smør til stegning

Tilberedning

  • 1

    Find havregrødsresten frem. Mos den modne banan.

  • 2

    Rør æg og den moste banan sammen. Bland i grøden.

  • 3

    Kom melet i en sigte og sigt det ned i grøddejen. Er dejen for tynd (den må ikke være løbende), så tilsæt lidt mere mel.

  • 4

    Smelt lidt smør, kokosolie eller kom lidt olie på en pande og læg klatkagerne på. Steg pandekagerne i ca. 3-5 minutter ved middelvarme. Der skal hellere være lidt for lidt varme på, end for meget.

  • 5

    Når klatkagerne er gyldne vendes de og steges færdige.

Tip: Tilsæt blåbær til dejen. Det giver et sødt/syrligt pift.
Klatkager med banan