Klatkager med banan

Ingredienser

2 dlkold havregrød eller en anden grød kan bruges
1 stkæg
1 spskhvedemel
1 stkmoden banan
smør til stegning

Tilberedning

  • 1

    Find havregrødsresten frem, og mos den modne banan

  • 2

    Æg og den moste banan røres sammen og blandes med grøden.

  • 3

    Kom melet i en sigte og sigt det ned i grøddejen.

  • 4

    Er dejen for tynd (den må ikke være løbende), så tilsæt lidt mere mel.

  • 5

    Smelt lidt smør, kokosolie eller kom lidt olie på en pande og læg klatkagerne på.

  • 6

    Steg pandekagerne ca. 3-5 minutter ved middelvarme. Der skal hellere være lidt for lidt end for meget varme på.

  • 7

    Når de er gyldne vendes de og steges færdige.

Tip: Man kan tilsætte blåbær til dejen. Det giver et sødt/syrligt pift.
Klatkager med banan