Klatkager med banan
Ingredienser
2 dl | kold havregrød eller en anden grød kan bruges |
1 stk | æg |
1 spsk | hvedemel |
1 stk | moden banan |
smør til stegning |
Tilberedning
- 1
Find havregrødsresten frem, og mos den modne banan
- 2
Æg og den moste banan røres sammen og blandes med grøden.
- 3
Kom melet i en sigte og sigt det ned i grøddejen.
- 4
Er dejen for tynd (den må ikke være løbende), så tilsæt lidt mere mel.
- 5
Smelt lidt smør, kokosolie eller kom lidt olie på en pande og læg klatkagerne på.
- 6
Steg pandekagerne ca. 3-5 minutter ved middelvarme. Der skal hellere være lidt for lidt end for meget varme på.
- 7
Når de er gyldne vendes de og steges færdige.
Tip: Man kan tilsætte blåbær til dejen. Det giver et sødt/syrligt pift.