Klassiske krebinetter serveret med kartofler, bearnaisemayo og jordbærsalat
4 personer
Ingredienser
1 stk | æg |
50 g | rasp |
500 g | hakket kalv og flæsk |
650 g | små kartofler |
50 g | mandler eller andre nødder |
250 g | jordbær |
salat efter eget valg | |
dressing efter eget valg | |
bearnaisemayo | |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 14: Æg, hakket kalv og flæsk, jordbær, bearnaisemayo
- 1
Pisk æggene sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Hæld raspen op på en flad tallerken og vend det med lidt salt og peber.
- 2
Fugt hænderne med en smule vand og form krebinetter af kødet. Vend først krebinetterne i ægget og herefter i raspen. Steg krebinetterne i olivenolie på en pande.
- 3
Skyl og skrub kartofler og kog dem møre i saltet vand.
- 4
Rist nødderne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken og hak dem groft. Skyl jordbærrene og skær dem i skiver. Skyl salaten og bland den sammen med jordbær, nødder og valgfri dressing. Smag til med salt og peber.
- 5
Server krebinetterne med kartofler, bearnaisemayo og jordbærsalat. Velbekomme!
