Klassiske krebinetter serveret med kartofler, bearnaisemayo og jordbærsalat

4 personer

Ingredienser

1 stkæg
50 grasp
500 ghakket kalv og flæsk
650 gsmå kartofler
50 gmandler eller andre nødder
250 gjordbær
salat efter eget valg
dressing efter eget valg
bearnaisemayo
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 14: Æg, hakket kalv og flæsk, jordbær, bearnaisemayo
  • 1

    Pisk æggene sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Hæld raspen op på en flad tallerken og vend det med lidt salt og peber.

  • 2

    Fugt hænderne med en smule vand og form krebinetter af kødet. Vend først krebinetterne i ægget og herefter i raspen. Steg krebinetterne i olivenolie på en pande.

  • 3

    Skyl og skrub kartofler og kog dem møre i saltet vand.

  • 4

    Rist nødderne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken og hak dem groft. Skyl jordbærrene og skær dem i skiver. Skyl salaten og bland den sammen med jordbær, nødder og valgfri dressing. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Server krebinetterne med kartofler, bearnaisemayo og jordbærsalat. Velbekomme!

Klassiske krebinetter serveret med kartofler, bearnaisemayo og jordbærsalat