Klassisk pølsegryde med dampende varme ris
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
1 stk | løg |
1 stk | squash |
1 stk | rød peberfrugt |
450 g | grillpølser |
1 spsk | karry |
2 spsk | paprika |
2.5 dl | cremefine 15% |
70 g | tomatpuré |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 14: Grillpølser
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
- 2
Pil skrællen af løget og skyl squash og peberfrugt. Hak løget fint og skær squash og peberfrugt i små tern. Skær pølserne i mindre stykker.
- 3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry og paprika sammen med grøntsagerne. Tilsæt pølserne og lad dem stege med i et par minutter.
- 4
Skru ned for varmen, tilsæt cremefine og tomatpuré og lad det hele simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
- 5
Server pølsegryden med dampende varme ris. Velbekomme!
