Klassisk pølsegryde med dampende varme ris

4 personer

Ingredienser

250 gris
1 stkløg
1 stksquash
1 stkrød peberfrugt
450 ggrillpølser
1 spskkarry
2 spskpaprika
2.5 dlcremefine 15%
70 gtomatpuré
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 14: Grillpølser
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Pil skrællen af løget og skyl squash og peberfrugt. Hak løget fint og skær squash og peberfrugt i små tern. Skær pølserne i mindre stykker.

  • 3

    Varm en gryde op med olivenolie og svits karry og paprika sammen med grøntsagerne. Tilsæt pølserne og lad dem stege med i et par minutter.

  • 4

    Skru ned for varmen, tilsæt cremefine og tomatpuré og lad det hele simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Server pølsegryden med dampende varme ris. Velbekomme!

Klassisk pølsegryde med dampende varme ris