Klassisk pasta Alfredo

4 personer

Ingredienser

500 gfettuccine
2 fedhvidløg
2.5 dlcremefine 15%
100 gparmesan
75 grucola
500 gstenfri vindruer
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 16: Rucola, stenfri vindruer
  • 1

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af i en si.

  • 2

    Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.

  • 3

    Varm en pande op med olivenolie og svits det hakkede hvidløg. Tilsæt cremefine og friskrevet parmesan. Gem lidt af parmesanen til at toppe pastaen ved servering. Rør i saucen til osten er smeltet og smag til med salt og peber.

  • 4

    Skyl rucola og vindruer. Vend rucolaen sammen med lidt olivenolie, salt og peber.

  • 5

    Vend pastaen sammen med saucen.

  • 6

    Server Alfredoen i skåle og top med rucola, friskrevet parmesan og vindruer som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Tilsæt mere hvidløg og friskrevet parmesan til saucen.
Klassisk pasta Alfredo