Klassisk pasta Alfredo
4 personer
Ingredienser
500 g | fettuccine |
2 fed | hvidløg |
2.5 dl | cremefine 15% |
100 g | parmesan |
75 g | rucola |
500 g | stenfri vindruer |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 16: Rucola, stenfri vindruer
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af i en si.
- 2
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.
- 3
Varm en pande op med olivenolie og svits det hakkede hvidløg. Tilsæt cremefine og friskrevet parmesan. Gem lidt af parmesanen til at toppe pastaen ved servering. Rør i saucen til osten er smeltet og smag til med salt og peber.
- 4
Skyl rucola og vindruer. Vend rucolaen sammen med lidt olivenolie, salt og peber.
- 5
Vend pastaen sammen med saucen.
- 6
Server Alfredoen i skåle og top med rucola, friskrevet parmesan og vindruer som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Tilsæt mere hvidløg og friskrevet parmesan til saucen.
