Kidneybøffer med sprød salat og rodfrugtfritter. Hertil blå ostesauce

4 personer

Ingredienser

1 dåsekidneybønner
1 stkløg
1 fedhvidløg
1 spskpaprika
60 ghavregryn
1 stkæg
0,5 terninggrøntsagsbouillon
500 gfrosne rodfrugtfritter
2,5 dlcremefine 15%
1 spskmajsstivelse
75 gCastello creamy blue
0,5 stkagurk
235 gsalatskålen salatblanding
rapsolie
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51.
  • 1

    Opvarm ovnen til 200° varmluft.

  • 2

    Skyl kidneybønnerne, pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft. Kom kidneybønner, løg, hvidløg, paprika, havregryn, æg og bouillon i en foodprocessor eller brug en stavblender. Blend det sammen til en fast og ensartet masse.

  • 3

    Varm en pande op med rapsolie og steg en lille prøvebøf for at smage til. Steg kidneybøfferne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.

  • 4

    Kom rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem efter anvisningen på posen.

  • 5

    Hæld Cremefine i en kasserolle og bring det i kog. Rør majsstivelse sammen med lidt vand i et glas og hæld det i sovsen under omrøring til den har fået den ønskede konsistens.

  • 6

    Tilsæt osten og rør den ud i saucen. Smag til med salt og peber.

  • 7

    Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Vend agurken sammen med salat, olivenolie, salt og peber.

  • 8

    Server veggie-bøfferne sammen med den sprøde salat, rodfrugtfritter og den lækre ostesauce. Velbekomme!

Kidneybøffer med sprød salat og rodfrugtfritter. Hertil blå ostesauce