Kebabret med grøntsager, fritter og creme fraiche dressing
4 personer
Ingredienser
750 g | pommes frites |
1 stk | agurk |
20 stk | cherrytomater |
0.5 stk | rødløg |
285 g | løse majs |
200 g | færdig salatblanding |
600 g | færdig kyllingekebab |
creme fraiche dressing | |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43: Færdig kyllingekebab, pommes frites
- 1
Tænd ovnen på 210° varmluft. Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med salt. Bag fritterne i ovnen i ca. 20 min. til de er gyldne og sprøde.
- 2
Skyl agurken og cherrytomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske.
- 3
Vend agurk, cherrytomater og rødløg sammen med majs, salat, olivenolie, salt og peber. Du kan også anrette alle ingredienserne i skåle, så hele familien kan sammensætte deres egen salat.
- 4
Varm en pande op med olivenolie og steg kebabkødet.
- 5
Server salaten med fritter, kebab og creme fraiche dressing på toppen. Velbekomme!
