Kebabret med grøntsager, fritter og creme fraiche dressing

4 personer

Ingredienser

750 gpommes frites
1 stkagurk
20 stkcherrytomater
0.5 stkrødløg
285 gløse majs
200 gfærdig salatblanding
600 gfærdig kyllingekebab
creme fraiche dressing
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43: Færdig kyllingekebab, pommes frites
  • 1

    Tænd ovnen på 210° varmluft. Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med salt. Bag fritterne i ovnen i ca. 20 min. til de er gyldne og sprøde.

  • 2

    Skyl agurken og cherrytomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske.

  • 3

    Vend agurk, cherrytomater og rødløg sammen med majs, salat, olivenolie, salt og peber. Du kan også anrette alle ingredienserne i skåle, så hele familien kan sammensætte deres egen salat.

  • 4

    Varm en pande op med olivenolie og steg kebabkødet.

  • 5

    Server salaten med fritter, kebab og creme fraiche dressing på toppen. Velbekomme!

Kebabret med grøntsager, fritter og creme fraiche dressing