Kebabpita med grillede grøntsager
4 personer
Ingredienser
Grillede grøntsager
| 2 stk | squash |
| 1 stk | aubergine |
| 1 stk | rød peberfrugt |
| 6 spsk | olivenolie |
| 4 spsk | citronsaft |
| 1 tsk | chiliflager |
| salt | |
| peber |
Dressing
| 6 spsk | cremefraiche |
| 4 spsk | mayonnaise |
| 2 spsk | citronsaft |
| 2 fed | hvidløg |
| 4 tsk | purløg |
Herudover
| 2 pakker | kebab |
| 8 stk | pitabrød |
| 4 håndfulde | salatblade |
| bredbladet persille |
Tilberedning
Grillede grøntsager
- 1
Skær squash, aubergine og peberfrugt i tynde skiver.
- 2
Grill dem på en grill/grillpande til de har grillstriber på begge sider.
- 3
Rør olivenolie, citronsaft, chili, salt og peber sammen (chilien kan sagtens undlades).
- 4
Vend de grillede grøntsager i blandingen.
Dressing
- 1
Rør creme fraiche, mayonnaise og citronsaft sammen.
- 2
Riv hvidløget i. Smag til med purløg, salt og peber.
Det sidste
- 1
Steg kebabkødet efter anvisning på pakken.
- 2
Lun pitabrødene efter anvisning på pakken.
- 3
Skyl salaten.
- 4
Smør indersiden af pitabrødene med dressingen og kom så salat, kebab, grillede grøntsager og persille i.
