Kebabpita med grillede grøntsager

4 personer

Ingredienser

Grillede grøntsager

2 stksquash
1 stkaubergine
1 stkrød peberfrugt
6 spskolivenolie
4 spskcitronsaft
1 tskchiliflager
salt
peber

Dressing

6 spskcremefraiche
4 spskmayonnaise
2 spskcitronsaft
2 fedhvidløg
4 tskpurløg

Herudover

2 pakkerkebab
8 stkpitabrød
4 håndfuldesalatblade
bredbladet persille

Tilberedning

Grillede grøntsager

  • 1

    Skær squash, aubergine og peberfrugt i tynde skiver.

  • 2

    Grill dem på en grill/grillpande til de har grillstriber på begge sider.

  • 3

    Rør olivenolie, citronsaft, chili, salt og peber sammen (chilien kan sagtens undlades).

  • 4

    Vend de grillede grøntsager i blandingen.

Dressing

  • 1

    Rør creme fraiche, mayonnaise og citronsaft sammen.

  • 2

    Riv hvidløget i. Smag til med purløg, salt og peber.

Det sidste

  • 1

    Steg kebabkødet efter anvisning på pakken.

  • 2

    Lun pitabrødene efter anvisning på pakken.

  • 3

    Skyl salaten.

  • 4

    Smør indersiden af pitabrødene med dressingen og kom så salat, kebab, grillede grøntsager og persille i.

Kebabpita med grillede grøntsager