Kebabpita med grillede grøntsager
4 personer
Ingredienser
Grillede grøntsager
2 stk | squash |
1 stk | aubergine |
1 stk | rød peberfrugt |
6 spsk | olivenolie |
4 spsk | citronsaft |
1 tsk | chiliflager |
salt | |
peber |
Dressing
6 spsk | cremefraiche |
4 spsk | mayonnaise |
2 spsk | citronsaft |
2 fed | hvidløg |
4 tsk | purløg |
Herudover
2 pakker | kebab |
8 stk | pitabrød |
4 håndfulde | salatblade |
bredbladet persille |
Tilberedning
Grillede grøntsager
- 1
Skær squash, aubergine og peberfrugt i tynde skiver.
- 2
Grill dem på en grill/grillpande til de har grillstriber på begge sider.
- 3
Rør olivenolie, citronsaft, chili, salt og peber sammen (chilien kan sagtens undlades).
- 4
Vend de grillede grøntsager i blandingen.
Dressing
- 1
Rør creme fraiche, mayonnaise og citronsaft sammen.
- 2
Riv hvidløget i. Smag til med purløg, salt og peber.
Det sidste
- 1
Steg kebabkødet efter anvisning på pakken.
- 2
Lun pitabrødene efter anvisning på pakken.
- 3
Skyl salaten.
- 4
Smør indersiden af pitabrødene med dressingen og kom så salat, kebab, grillede grøntsager og persille i.