Kebabbowl med hvidløgsris og kålsalat. Hertil hummus
4 personer
Ingredienser
2 fed | hvidløg |
250 g | ris |
0.5 stk | spidskål |
1 stk | granatæble |
300 g | færdig kyllingekebab |
200 g | hummus |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Varm en gryde op med olivenolie og svits presset hvidløg. Tilføj ris og vand og tilbered risene efter anvisningen på posen.
- 2
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene! Skyl persillen og hak den fint. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål. Vend grøntsagerne sammen med lidt olivenolie, salt og peber i en skål.
- 3
Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kebabkødet.
- 4
Server kebabbowlen med dampende varme hvidløgsris, kålsalat og hummus som tilbehør. Velbekomme!
