Kebabbowl med hvidløgsris og kålsalat. Hertil hummus

4 personer

Ingredienser

2 fedhvidløg
250 gris
0.5 stkspidskål
1 stkgranatæble
300 gfærdig kyllingekebab
200 ghummus
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Varm en gryde op med olivenolie og svits presset hvidløg. Tilføj ris og vand og tilbered risene efter anvisningen på posen.

  • 2

    Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene! Skyl persillen og hak den fint. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål. Vend grøntsagerne sammen med lidt olivenolie, salt og peber i en skål.

  • 3

    Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kebabkødet.

  • 4

    Server kebabbowlen med dampende varme hvidløgsris, kålsalat og hummus som tilbehør. Velbekomme!

Kebabbowl med hvidløgsris og kålsalat. Hertil hummus