Kebab-pizza med salat og dressing
4 personer
Ingredienser
800 g | pizzadej |
280 g | tomatsauce til pizza |
300 g | færdig kyllingekebab |
200 g | revet mozzarella 13% |
400 g | færdig coleslaw |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 33: Færdig kyllingekebab, pizzadej
- 1
Tænd ovnen på 250° varmluft.
- 2
Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir. Af 800 gram dej beregnes to store pizzaer. Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene.
- 3
Hvis dine kebabstykker er frosne, så del dem i lidt mindre stykker med fingrene. Top pizzaen med kebab-kød og revet mozzarella. Det er ikke sikkert, du skal bruge alt fyldet.
- 4
Bag pizzaerne i 10-15 minutter til osten er gylden og skorpen sprød.
- 5
Server de lækre pizzaer med salat og dressing som topping eller med salaten serveret som tilbehør. Velbekomme!
