Kebab-pizza med salat og dressing

4 personer

Ingredienser

800 gpizzadej
280 gtomatsauce til pizza
300 gfærdig kyllingekebab
200 grevet mozzarella 13%
400 gfærdig coleslaw
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 33: Færdig kyllingekebab, pizzadej
  • 1

    Tænd ovnen på 250° varmluft.

  • 2

    Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir. Af 800 gram dej beregnes to store pizzaer. Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene.

  • 3

    Hvis dine kebabstykker er frosne, så del dem i lidt mindre stykker med fingrene. Top pizzaen med kebab-kød og revet mozzarella. Det er ikke sikkert, du skal bruge alt fyldet.

  • 4

    Bag pizzaerne i 10-15 minutter til osten er gylden og skorpen sprød.

  • 5

    Server de lækre pizzaer med salat og dressing som topping eller med salaten serveret som tilbehør. Velbekomme!

Kebab-pizza med salat og dressing