Kebab-burger med grønt. Hertil majskolber
4 personer
Ingredienser
2 stk | majskolber |
3 stk | tomater |
1 stk | agurk |
0.5 stk | icebergsalat |
600 g | færdig kyllingekebab |
4 stk | brioche burgerbolle |
karry- og mangodressing | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 30: Brioche burgerbolle, færdig kyllingekebab, icebergsalat, tomat, majskolber
- 1
Sæt en gryde med vand til majskolberne til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem efter eget ønske. Kog dem i 5-10 min.
- 2
Skyl tomaterne og agurken og skær begge dele i skiver. Snit icebergsalaten fint.
- 3
Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kebabkødet.
- 4
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.
- 5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen bolle med kebab, grønt og sprøde majskolber som tilbehør. Velbekomme!
