Kebab-burger med grønt. Hertil majskolber

4 personer

Ingredienser

2 stkmajskolber
3 stktomater
1 stkagurk
0.5 stkicebergsalat
600 gfærdig kyllingekebab
4 stkbrioche burgerbolle
karry- og mangodressing
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 30: Brioche burgerbolle, færdig kyllingekebab, icebergsalat, tomat, majskolber
  • 1

    Sæt en gryde med vand til majskolberne til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem efter eget ønske. Kog dem i 5-10 min.

  • 2

    Skyl tomaterne og agurken og skær begge dele i skiver. Snit icebergsalaten fint.

  • 3

    Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kebabkødet.

  • 4

    Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.

  • 5

    Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen bolle med kebab, grønt og sprøde majskolber som tilbehør. Velbekomme!

Kebab-burger med grønt. Hertil majskolber