Kartoffelsalat vendt i avocadocreme og grillost. Hertil hvidløgsflutes

4 personer

Ingredienser

650 gsmå kartofler
220 ggrillost
2 stkhvidløgsflute
2 stkavocado
1 fedhvidløg
1.5 dlmadlavningsfløde 4 %
50 gsolsikkekerner
1 stkrød peberfrugt
75 gfeldsalat
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 25: Feldsalat, solsikkekerner, madlavningsfløde 4 %, avocado, hvidløgsflute, grillost
  • 1

    Fyr op for grillen hvis vejret er til det eller find din bedste pande frem og tænd ovnen, hvis du laver mad indendørs.

  • 2

    Skræl eller skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand. Skyl dem herefter i koldt vand.

  • 3

    Krydr grillosten medmindre du har investeret i den marinerede udgave. Så bruger du den bare, som den er. Steg osten hel på grillen eller i lidt olie på en pande.

  • 4

    Lun hvidløgsflutene i ovnen efter anvisningen på posen eller varm dem på grillen.

  • 5

    Flæk avocadoen og fjern stenen. Blend avocadokødet med hvidløg og madlavningsfløde og smag til med salt og peber.

  • 6

    Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken. Skyl og rens peberfrugten og skær den i tern. Skyl feldsalaten grundigt. Bland kartoflerne med grøntsager, solsikkekerner og avocadocreme.

  • 7

    Skær grillosten i skiver og server dem på toppen af kartoffelsalaten med de lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Kartoffelsalat vendt i avocadocreme og grillost. Hertil hvidløgsflutes