Kartoffelsalat

4 personer

Ingredienser

Kartoffelsalat

1 kgsmå kartofler
1 bundtradiser
3 stkforårsløg
2 spskpurløg
salt
Friskkværnet peber

Dressing

200 mlcreme fraiche
2 spskmayonnaise
1 spskdijon sennep
1 spskæblecidereddike
1 tsksukker
salt
friskkværnet sort peber

Tilberedning

  • 1

    Bland creme fraiche, mayonnaise, dijon sennep, æblecidereddike og sukker i en skål. Pisk blandingen godt sammen og smag til med salt og peber.

  • 2

    Vask kartoflerne grundigt og kog dem i saltet vand med skrællen på, indtil de er møre, 15-20 min. afhængigt af størrelsen på kartoflerne. Dræn kartoflerne og lad dem køle ned, før du skærer dem i mundrette stykker.

  • 3

    Skær radiser i tynde skiver. Hak forårsløg og purløg fint.

  • 4

    Bland de skårne kartofler med radiser, forårsløg og purløg i en stor skål. Hæld dressingen over og vend forsigtigt, så alle ingredienserne bliver godt blandet og dækket af dressingen.

  • 5

    Lad gerne salaten trække i køleskabet i mindst en time før servering, for at lade smagene udvikle sig og blande sig godt.

Kartoffelsalat