Kartoffelpizza med ost og spegepølse. Hertil rødbedesalat
Ingredienser
200 g | kartofler |
800 g | pizzadej |
150 g | buko krydderost |
125 g | spegepølse |
150 g | revet cheddar |
0,5 spsk | tørret oregano |
400 g | friske rødbeder |
0,5 potte | persille |
150 g | løse majs |
dressing efter eget valg |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille.
- 2
Skræl kartoflerne og skær dem i helt tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern. Læg herefter kartoffelskiverne i en skål med koldt vand.
- 3
Rul pizzadejene ud på de tilhørende bagepapirer. Smør først et lag krydderost på. Dryp herefter kartoffelskiverne af for vand og fordel dem på pizzaerne sammen med skiver af spegepølse. Top dem til sidst med revet ost og tørret oregano.
- 4
Før pizzaerne ind i ovnen med en pizzaspade. Du kan også føre et spækbræt ind under pizzaerne og så flytte dem til den varme bageplade. Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden og skorpen er sprød.
- 5
Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl persillen og hak den fint. Dræn majsene. Bland det hele sammen med en valgfri dressing.
- 6
Server de sprøde pizzaer med rødbedesalaten som tilbehør. Velbekomme!