Kartoffelpizza med ost og spegepølse. Hertil rødbedesalat

Ingredienser

200 gkartofler
800 gpizzadej
150 gbuko krydderost
125 gspegepølse
150 grevet cheddar
0,5 spsktørret oregano
400 gfriske rødbeder
0,5 pottepersille
150 gløse majs
dressing efter eget valg

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49.
  • 1

    Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille.

  • 2

    Skræl kartoflerne og skær dem i helt tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern. Læg herefter kartoffelskiverne i en skål med koldt vand.

  • 3

    Rul pizzadejene ud på de tilhørende bagepapirer. Smør først et lag krydderost på. Dryp herefter kartoffelskiverne af for vand og fordel dem på pizzaerne sammen med skiver af spegepølse. Top dem til sidst med revet ost og tørret oregano.

  • 4

    Før pizzaerne ind i ovnen med en pizzaspade. Du kan også føre et spækbræt ind under pizzaerne og så flytte dem til den varme bageplade. Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden og skorpen er sprød.

  • 5

    Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl persillen og hak den fint. Dræn majsene. Bland det hele sammen med en valgfri dressing.

  • 6

    Server de sprøde pizzaer med rødbedesalaten som tilbehør. Velbekomme!

Kartoffelpizza med ost og spegepølse. Hertil rødbedesalat