Kartoffelomelet med spinat. Hertil rugbrød med friskost og vindruer

4 personer

Ingredienser

450 gsmå kartofler
1 stkløg
75 gspæde spinatblade
8 stkæg
6 skiverrugbrød
400 gstenfri vindruer
150 ghvidløgsost
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42: Små kartofler, spæde spinatblade, æg, stenfri vindruer, rugbrød, Castello hvidløgsost
  • 1

    Tænd ovnen på 180° varmluft.

  • 2

    Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 3

    Imens kartoflerne koger: Pil skrællen af løget og hak det fint. Skyl spinaten grundigt. Pisk æg, salt og peber sammen i en skål.

  • 4

    Varm en pande, der kan tåle at komme i ovnen op med olivenolie og svits løgene. Tilsæt spinaten og steg til den falder sammen. Tilsæt kartoflerne og fordel æggemassen henover. Steg kartoffelomeletten i panden til den har sat sig lidt i siderne og bag den herefter færdig i ovnen i ca. 10 min.

  • 5

    Rist evt. rugbrødet i ovnen eller på en brødrister.

  • 6

    Server kartoffelomeletten med rugbrød, hvidløgsost og vindruer som tilbehør. Velbekomme!

Kartoffelomelet med spinat. Hertil rugbrød med friskost og vindruer