Kartoffelomelet med spinat. Hertil rugbrød med friskost og vindruer
4 personer
Ingredienser
450 g | små kartofler |
1 stk | løg |
75 g | spæde spinatblade |
8 stk | æg |
6 skiver | rugbrød |
400 g | stenfri vindruer |
150 g | hvidløgsost |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42: Små kartofler, spæde spinatblade, æg, stenfri vindruer, rugbrød, Castello hvidløgsost
- 1
Tænd ovnen på 180° varmluft.
- 2
Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.
- 3
Imens kartoflerne koger: Pil skrællen af løget og hak det fint. Skyl spinaten grundigt. Pisk æg, salt og peber sammen i en skål.
- 4
Varm en pande, der kan tåle at komme i ovnen op med olivenolie og svits løgene. Tilsæt spinaten og steg til den falder sammen. Tilsæt kartoflerne og fordel æggemassen henover. Steg kartoffelomeletten i panden til den har sat sig lidt i siderne og bag den herefter færdig i ovnen i ca. 10 min.
- 5
Rist evt. rugbrødet i ovnen eller på en brødrister.
- 6
Server kartoffelomeletten med rugbrød, hvidløgsost og vindruer som tilbehør. Velbekomme!
