Karbonader med kartofler og smørsovs. Hertil majs og bønnesalat
4 personer
Ingredienser
650 g | kartofler |
2 stk | majskolber |
4 stk | færdiglavede karbonader |
400 g | grønne bønner |
1 stk | rødløg |
2 spsk | olivenolie |
2 spsk | balsamicoeddike |
1 spsk | sød sennep |
50 g | smør |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 39: Løg, grønne bønner, færdiglavede karbonader, majskolbe, kartofler
- 1
Skrub kartoflerne. Fjern blade og hår fra majskolberne og halver dem. Kog kartofler og majskolber møre i en gryde med saltet vand. Det tager 10-12 minutter.
- 2
Steg karbonaderne på begge sider i olivenolie på en pande.
- 3
Skyl bønnerne, nip enderne af og kog dem i 5-6 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand. Skræl løget og skær det i tynde strimler. Bland bønner og løg med lidt balsamicoeddike, olivenolie og sennep. Smag til med salt og peber.
- 4
Smelt smørret i en gryde over middel varme.
- 5
Server karbonaderne med kartofler, smørsovs, bønnesalat og majskolber. Velbekomme!
