Karbonader med kartofler og smørsovs. Hertil majs og bønnesalat

4 personer

Ingredienser

650 gkartofler
2 stkmajskolber
4 stkfærdiglavede karbonader
400 ggrønne bønner
1 stkrødløg
2 spskolivenolie
2 spskbalsamicoeddike
1 spsksød sennep
50 gsmør
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 39: Løg, grønne bønner, færdiglavede karbonader, majskolbe, kartofler
  • 1

    Skrub kartoflerne. Fjern blade og hår fra majskolberne og halver dem. Kog kartofler og majskolber møre i en gryde med saltet vand. Det tager 10-12 minutter.

  • 2

    Steg karbonaderne på begge sider i olivenolie på en pande.

  • 3

    Skyl bønnerne, nip enderne af og kog dem i 5-6 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand. Skræl løget og skær det i tynde strimler. Bland bønner og løg med lidt balsamicoeddike, olivenolie og sennep. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Smelt smørret i en gryde over middel varme.

  • 5

    Server karbonaderne med kartofler, smørsovs, bønnesalat og majskolber. Velbekomme!

Karbonader med kartofler og smørsovs. Hertil majs og bønnesalat