Indisk chanagryde med aubergine. Hertil couscous

4 personer

Ingredienser

200 gcouscous
3 fedhvidløg
1 stkløg
1 stkaubergine
0.5 spskspidskommen
0.5 spskkarry
0.5 spskstødt koriander
1 dåsekikærter
1 spskfrisk ingefær
1 dåsehakkede tomater
90 gtomatpuré
2 dlvand
1 terninggrøntsagsbouillon
1 stkcitron
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 37: Kikærter
  • 1

    Kog couscous efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Pil skrællen af hvidløg og løg og hak det fint. Skyl auberginen og skær den i små tern.

  • 3

    Varm en gryde op med en god sjat olie og svits spidskommen, karry, koriander, hvidløg, løg og aubergine.

  • 4

    Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem. Tilsæt friskrevet ingefær, hakkede tomater, tomatpuré, vand, smuldret bouillon og kikærter til gryden og lad gryderetten simre i ca. 20 min. eller længere. Smag til med citronsaft, salt og peber.

  • 5

    Server chanagryden med couscous og top evt. med friske krydderurter, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Indisk chanagryde med aubergine. Hertil couscous