Indisk chanagryde med aubergine. Hertil couscous
4 personer
Ingredienser
200 g | couscous |
3 fed | hvidløg |
1 stk | løg |
1 stk | aubergine |
0.5 spsk | spidskommen |
0.5 spsk | karry |
0.5 spsk | stødt koriander |
1 dåse | kikærter |
1 spsk | frisk ingefær |
1 dåse | hakkede tomater |
90 g | tomatpuré |
2 dl | vand |
1 terning | grøntsagsbouillon |
1 stk | citron |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 37: Kikærter
- 1
Kog couscous efter anvisningen på pakken.
- 2
Pil skrællen af hvidløg og løg og hak det fint. Skyl auberginen og skær den i små tern.
- 3
Varm en gryde op med en god sjat olie og svits spidskommen, karry, koriander, hvidløg, løg og aubergine.
- 4
Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem. Tilsæt friskrevet ingefær, hakkede tomater, tomatpuré, vand, smuldret bouillon og kikærter til gryden og lad gryderetten simre i ca. 20 min. eller længere. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- 5
Server chanagryden med couscous og top evt. med friske krydderurter, hvis du har det på lager. Velbekomme!
