Indbagt kylling med mango- og tomatsalat
4 personer
Ingredienser
Indbagt kylling
| 500 g | kyllingeinderfilet |
| 4 spsk | hvedemel |
| 1 spsk | kartoffelmel |
| 100 g | sesamfrø |
| 1 spsk | karry |
| 1 stk | æg |
| 0.5 flaske | lys øl |
| salt | |
| peber | |
| olie til stegning |
Mango- og tomatsalat
| 1 stk | tomat |
| 1 stk | mango |
| 1 spsk | stødt chili |
| 2 bundter | forårsløg |
| 1 stk | løg |
| 2 spsk | sesamolie |
| 2 stk | lime |
Pynt
| Mynte | |
| Basilikum | |
| Chili |
Tilberedning
Mango- og tomatsalat
- 1
Skyl tomat, mango og forårsløg og skær i skiver. Hak løg fint og pres saft fra limefrugter.
- 2
Anret tomatskiver, mango, forårsløg og løg på tallerkener. Stænk med sød chilisauce, sesamolie, limesaft samt salt og peber.
- 3
Pynt med mynte, basilikum og finthakket chili.
Indbagt kylling
- 1
Krydr kyllingeinderfilet med salt og peber.
- 2
Bland de tørre ingredienser til dejen godt sammen. Tilsæt æg og pisk godt igennem, så der ingen klumper er. Tilsæt øl lidt efter lidt, til dejen er helt glat.
- 3
Vend kyllingeinderfileterne i kartoffelmel og dyp herefter i dejen.
- 4
Steg kyllingeinderfileterne i en høj gryde i meget varm olie i ca. 5 minutter. Læg dem herefter på fedtsugende papir.
- 5
Anret på tallerkener med tomat- og mangosalaten. Drys med groft salt. Servér straks.
