Indbagt kylling med mango- og tomatsalat

4 personer

Ingredienser

Indbagt kylling

500 gkyllingeinderfilet
4 spskhvedemel
1 spskkartoffelmel
100 gsesamfrø
1 spskkarry
1 stkæg
0,5 flaskelys øl
salt
peber
olie til stegning

Mango- og tomatsalat

1 stktomat
1 stkmango
1 spskstødt chili
2 bundterforårsløg
1 stkløg
2 spsksesamolie
2 stklime

Pynt

Mynte
Basilikum
Chili

Tilberedning

Mango- og tomatsalat

  • 1

    Skyl tomat, mango og forårsløg og skær i skiver. Hak løg fint og pres saft fra limefrugter.

  • 2

    Anret tomatskiver, mango, forårsløg og løg på tallerkener. Stænk med sød chilisauce, sesamolie, limesaft samt salt og peber.

  • 3

    Pynt med mynte, basilikum og finthakket chili.

Indbagt kylling

  • 1

    Krydr kyllingeinderfilet med salt og peber.

  • 2

    Bland de tørre ingredienser til dejen godt sammen. Tilsæt æg og pisk godt igennem, så der ingen klumper er. Tilsæt øl lidt efter lidt, til dejen er helt glat.

  • 3

    Vend kyllingeinderfileterne i kartoffelmel og dyp herefter i dejen.

  • 4

    Steg kyllingeinderfileterne i en høj gryde i meget varm olie i ca. 5 minutter. Læg dem herefter på fedtsugende papir.

  • 5

    Anret på tallerkener med tomat- og mangosalaten. Drys med groft salt. Servér straks.

Indbagt kylling med mango- og tomatsalat