Hvide asparges med tomat vinaigrette
4 personer
Ingredienser
2 bundter | HVIDE ASPARGES |
1 pose | TOMAT VINAIGRETTE |
3 spsk | Olie |
1 spsk | Sukker |
1 spsk | timian |
500 ml | vand |
Citronsaft | |
Salt | |
Peber |
Tilberedning
- 1
Skær eller knæk den grove del af aspargesbunden af og skræl aspargesen.
- 2
Miks tomat vinaigrette pulver med 3 spsk. olie – bland godt og sæt til side.
- 3
Kog vand, salt og sukker op i en gryde.
- 4
Kom de skrællede asparges i vandet og lad dem koge 45-60 sekunder, alt efter tykkelse – det er vigtigt at aspargesene stadig har bid.
- 5
Når aspargesene er kogt, tages de op af vandet og vendes med tomat vinaigrette, salt, peber og et par dryp citronsaft.
• Skræl helst de hvide asparges 2 gange, så alle tråde og fibre kommer væk.
• God som tilbehør til fisk.
