Hvide asparges med tomat vinaigrette

4 personer

Ingredienser

2 bundterHVIDE ASPARGES
1 poseTOMAT VINAIGRETTE
3 spskOlie
1 spskSukker
1 spsktimian
500 mlvand
Citronsaft
Salt
Peber

Tilberedning

  • 1

    Skær eller knæk den grove del af aspargesbunden af og skræl aspargesen.

  • 2

    Miks tomat vinaigrette pulver med 3 spsk. olie – bland godt og sæt til side.

  • 3

    Kog vand, salt og sukker op i en gryde.

  • 4

    Kom de skrællede asparges i vandet og lad dem koge 45-60 sekunder, alt efter tykkelse – det er vigtigt at aspargesene stadig har bid.

  • 5

    Når aspargesene er kogt, tages de op af vandet og vendes med tomat vinaigrette, salt, peber og et par dryp citronsaft.

• Skræl helst de hvide asparges 2 gange, så alle tråde og fibre kommer væk. • God som tilbehør til fisk.
Hvide asparges med tomat vinaigrette