Hvid pizza med kartoffel, rødløg og rosmarin. Hertil gnavegrønt
5 personer
Ingredienser
800 g | pizzadej |
350 g | kartofler |
1 stk | rødløg |
200 g | mascarpone |
1 pose | mozzarella |
3 stk | æbler |
300 g | gulerødder |
frisk eller tørret rosmarin |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 17: Pizzadej, æble, gulerødder, mozzarella
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Rul pizzadejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Skrub og skyl kartoflerne og pil skrællen af rødløget. Skær kartofler og rødløg i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene!
- 3
Fordel mascarpone på pizzabundene efterfulgt af skiver af kartoffel og rødløg, mozzarella og rosmarin.
- 4
Bag pizzaerne i midten af ovnen i ca. 15 min.
- 5
Imens pizzaerne bager: Skyl æblerne og skræl gulerødderne. Skær gulerødder i stave og æbler i både.
- 6
Server den sprøde pizza med æbler og gulerødder som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med hvidløgsolie.
