Hvid pizza med kartoffel, rødløg og rosmarin. Hertil gnavegrønt

5 personer

Ingredienser

800 gpizzadej
350 gkartofler
1 stkrødløg
200 gmascarpone
1 posemozzarella
3 stkæbler
300 ggulerødder
frisk eller tørret rosmarin

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 17: Pizzadej, æble, gulerødder, mozzarella
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Rul pizzadejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Skrub og skyl kartoflerne og pil skrællen af rødløget. Skær kartofler og rødløg i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene!

  • 3

    Fordel mascarpone på pizzabundene efterfulgt af skiver af kartoffel og rødløg, mozzarella og rosmarin.

  • 4

    Bag pizzaerne i midten af ovnen i ca. 15 min.

  • 5

    Imens pizzaerne bager: Skyl æblerne og skræl gulerødderne. Skær gulerødder i stave og æbler i både.

  • 6

    Server den sprøde pizza med æbler og gulerødder som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med hvidløgsolie.
Hvid pizza med kartoffel, rødløg og rosmarin. Hertil gnavegrønt