Hurtige karbonader med fritter og appelsinsalat
4 personer
Ingredienser
| 750 g | pommes frites med BBQ |
| 4 stk | færdiglavede karbonader |
| 0.5 stk | spidskål |
| 3 stk | appelsiner |
| 80 g | dadler |
| 3 spsk | olivenolie |
| 2 spsk | balsamicoeddike |
| salt | |
| peber | |
| ketchup | |
| mayonnaise |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48: Mayonnaise, ketchup, dadler, appelsiner, spidskål, færdiglavede karbonader, pommes frites med BBQ
- 1
Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olie og bag dem i ovnen ved 225° varmluft i 20-30 minutter til de er gyldne og sprøde. Husk at vende dem undervejs.
- 2
Steg karbonaderne på begge sider i olie på en pande.
- 3
Skyl spidskålen og skær i tynde strimler. Skræl appelsinerne og skær dem i tynde skiver. Skær dadlerne i mindre stykker. Vend det hele med olie og balsamicoeddike og smag til med salt og peber.
- 4
Server karbonaderne med fritter, appelsinsalat og dyppelse.
