Hurtig pastaret med tomatsauce og skinkestrimler
4 personer
Ingredienser
1000 g | frossen ratatouille |
2 fed | hvidløg |
2 dåser | hakkede tomater |
140 g | tomatpuré |
0,5 spsk | tørret oregano |
0,5 spsk | tørret timian |
500 g | fuldkornspasta |
300 g | skinkestrimler |
2 stk | snackpeber |
0,5 stk | agurk |
75 g | salatost i tern |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Steg ratatouilleblandingen i en gryde med lidt olie pg presset hvidløg i et par minutter.
- 2
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oregano og timian og rør godt. Lad saucen simre i ca. 15 minutter.
- 3
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
- 4
Steg skinkestrimlerne på en pande i olie og stil dem til side.
- 5
Skyl snackpeberne og fjern kernerne. Skyl agurken og skær begge dele i stave. Smuldr salatosten og anret det hele i skåle.
- 6
Smag saucen til med salt og peber og vend skinkestrimlerne i eller top med dem ved servering. Er der medlemmer af familien, der ikke er så glade for store grøntsagsstykker, kan du blende grøntsagsaucen med en stavblender, inden du vender skinkestrimlerne i.
- 7
Server pastaen toppet med den lækre sauce og smuldret salatost i dybe tallerkener og gnavergrønt som tilbehør. Husk at gemme halvdelen af saucen og pastaen til varmemad eller gratineret pasta i morgen. Velbekomme!