Hotwings med hasselback kartofler og æblesalat

4 personer

Ingredienser

4 spsksmør
1000 gkartofler
750 ghotwings
50 gsolsikkekerner
200 gfrosne ærter
0.5 stkspidskål
3 stkæbler
1 fedhvidløg
salt
peber
olivenolie
dressing efter eget valg

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 11: Kartofler, hotwings, spidskål, frosne ærter, smør
  • 1

    Tænd ovnen på 220° varmluft og tag smørret ud af køleskabet, så det bliver blødt.

  • 2

    Skrub kartoflerne og skræl dem, hvis de er meget beskidte. Skær små riller ned i kartoflerne uden at skære helt igennem. Læg kartoflerne i et ovnfast fad, dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Bag kartoflerne til de er gyldne og møre - det tager ca. 30 min.

  • 3

    Læg de frosne hotwings på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen i ca. 20-25 minutter, til kyllingen er gennemstegt.

  • 4

    Rist kernerne på en tør pande til de tager farve og køl dem af på en tallerken. Tilbered ærterne som anvist på posen. Skyl spidskålen og skær i strimler. Skyl æblerne og skær dem i både. Bland salaten med valgfri dressing og smag til med salt og peber.

  • 5

    Bland smørret med presset hvidløg og lidt salt og peber og fyld det i en skål. Du kan også rulle det stramt sammen i lidt bagepapir og lægge det i fryseren i 10 minutter. Så har du en rulle hvidløgssmør, du kan skære af.

  • 6

    Server de lækre hotwings med hasselbach kartofler, salat og hvidløgssmør. Velbekomme!

Hotwings med hasselback kartofler og æblesalat