Hotwings med hasselback kartofler og æblesalat
4 personer
Ingredienser
4 spsk | smør |
1000 g | kartofler |
750 g | hotwings |
50 g | solsikkekerner |
200 g | frosne ærter |
0.5 stk | spidskål |
3 stk | æbler |
1 fed | hvidløg |
salt | |
peber | |
olivenolie | |
dressing efter eget valg |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 220° varmluft og tag smørret ud af køleskabet, så det bliver blødt.
- 2
Skrub kartoflerne og skræl dem, hvis de er meget beskidte. Skær små riller ned i kartoflerne uden at skære helt igennem. Læg kartoflerne i et ovnfast fad, dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Bag kartoflerne til de er gyldne og møre - det tager ca. 30 min.
- 3
Læg de frosne hotwings på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen i ca. 20-25 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
- 4
Rist kernerne på en tør pande til de tager farve og køl dem af på en tallerken. Tilbered ærterne som anvist på posen. Skyl spidskålen og skær i strimler. Skyl æblerne og skær dem i både. Bland salaten med valgfri dressing og smag til med salt og peber.
- 5
Bland smørret med presset hvidløg og lidt salt og peber og fyld det i en skål. Du kan også rulle det stramt sammen i lidt bagepapir og lægge det i fryseren i 10 minutter. Så har du en rulle hvidløgssmør, du kan skære af.
- 6
Server de lækre hotwings med hasselbach kartofler, salat og hvidløgssmør. Velbekomme!
