Honningmarinerede kyllingespyd

5 stk

Ingredienser

Kylling

450 gkyllingebryst

Marinade

2 spskolivenolie
2 spskhonning
1 spskketchup
2 spsklimesaft
2 fedhvidløg, presset
salt
peber

Salat

0.25 stkspidskål
1 stkrødløg
1 stkgulerod
75 gærter
100 gglutenfri pasta
persille

Tilberedning

  • 1

    Bland alle ingredienser til marinaden sammen.

  • 2

    Skær kyllingen ud i tynde strimler.

  • 3

    Vend dem i marinaden og lad dem trække i 30-60 minutter på køl.

  • 4

    Fordel kyllingestykkerne på træspydende.

  • 5

    Steg dem på en pande, i en airfryer eller på grill med 2-3 mmin på hver side eller til kyllingen er gennemstegt.

  • 6

    Kog pastaen efter anvisningen på posen. Snit spidskål og rødløg fint og bland i en skål. Skræl guleroden og skær ud i tynde strimler og kom i salaten sammen med ærterne.

  • 7

    Vend sammen med den kogte pasta og drys med frisk hakket persille. Server med de lune kyllingespyd.

Honningmarinerede kyllingespyd