Hokkaidosuppe med pizzasnegle som tilbehør

Ingredienser

1 stkhokkaidogræskar
250 ggulerødder
1 stkløg
2 fedhvidløg
0,5 spskspidskommen
4 dlvand
2,5 dlmadlavningsfløde 4 %
1 terninggrøntsagsbouillon
400 gpizzadej
70 gtomatpuré
75 grevet cheddar
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Skyl hokkaido græskaret, halvér det og fjern kernerne i midten med en ske. Skræl gulerødderne og pil skrællen af løget og hvidløgene. Skær det hele i grove tern.

  • 3

    Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen og grøntsagerne. Tilsæt herefter vand, madlavningsfløde og bouillon og lad suppen simre i ca. 20 minutter.

  • 4

    Rul pizzadejen ud og smør den med tomatpuré. Top herefter med revet cheddar og rul dejen sammen som en roulade. Skær rullen i skiver af 1.5 cm. tykkelse.

  • 5

    Læg pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter, til de er gyldne.

  • 6

    Blend suppen med en stavblender eller i en almindelig blender. Smag til med salt og peber.

  • 7

    Server suppen i skåle med pizzasneglene som tilbehør. Velbekomme!

 Hokkaidosuppe med pizzasnegle som tilbehør