Hokkaidosuppe med pizzasnegle som tilbehør
4 personer
Ingredienser
| 1 stk | Hokkaidogræskar |
| 250 g | Gulerødder |
| 1 stk | Løg |
| 2 fed | Hvidløg |
| 0.5 spsk | Spidskommen |
| 4 dl | Vand |
| 2.5 dl | Madlavningsfløde 4% |
| 1 terning | Grøntsagsbouillon |
| 400 g | Pizzadej |
| 70 g | Tomatpuré |
| 75 g | Revet cheddar |
| Olivenolie | |
| Salt | |
| Peber |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 200 °C varmluft.
- 2
Skyl hokkaidogræskarret, halvér det og fjern kernerne i midten med en ske. Skræl gulerødderne og pil skrællen af løget og hvidløgene. Skær det hele i grove tern.
- 3
Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen og grøntsagerne. Tilsæt herefter vand, madlavningsfløde og bouillon og lad suppen simre i ca. 20 minutter.
- 4
Rul pizzadejen ud og smør den med tomatpuré. Top herefter med revet cheddar og rul dejen sammen som en roulade. Skær rullen i skiver af 1,5 cm tykkelse.
- 5
Læg pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter, til de er gyldne.
- 6
Blend suppen med en stavblender eller i en almindelig blender. Smag til med salt og peber.
- 7
Server suppen i skåle med pizzasneglene som tilbehør.
