Hokkaidosuppe med pizzasnegle som tilbehør

4 personer

Ingredienser

1 stkHokkaidogræskar
250 gGulerødder
1 stkLøg
2 fedHvidløg
0.5 spskSpidskommen
4 dlVand
2.5 dlMadlavningsfløde 4%
1 terningGrøntsagsbouillon
400 gPizzadej
70 gTomatpuré
75 gRevet cheddar
Olivenolie
Salt
Peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 47: Hokkaidogræskar og gulerødder.
  • 1

    Tænd ovnen på 200 °C varmluft.

  • 2

    Skyl hokkaidogræskarret, halvér det og fjern kernerne i midten med en ske. Skræl gulerødderne og pil skrællen af løget og hvidløgene. Skær det hele i grove tern.

  • 3

    Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen og grøntsagerne. Tilsæt herefter vand, madlavningsfløde og bouillon og lad suppen simre i ca. 20 minutter.

  • 4

    Rul pizzadejen ud og smør den med tomatpuré. Top herefter med revet cheddar og rul dejen sammen som en roulade. Skær rullen i skiver af 1,5 cm tykkelse.

  • 5

    Læg pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter, til de er gyldne.

  • 6

    Blend suppen med en stavblender eller i en almindelig blender. Smag til med salt og peber.

  • 7

    Server suppen i skåle med pizzasneglene som tilbehør.

 Hokkaidosuppe med pizzasnegle som tilbehør