Hokkaidosuppe med pizzasnegle som tilbehør
Ingredienser
1 stk | hokkaidogræskar |
250 g | gulerødder |
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
0,5 spsk | spidskommen |
4 dl | vand |
2,5 dl | madlavningsfløde 4 % |
1 terning | grøntsagsbouillon |
400 g | pizzadej |
70 g | tomatpuré |
75 g | revet cheddar |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Skyl hokkaido græskaret, halvér det og fjern kernerne i midten med en ske. Skræl gulerødderne og pil skrællen af løget og hvidløgene. Skær det hele i grove tern.
- 3
Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen og grøntsagerne. Tilsæt herefter vand, madlavningsfløde og bouillon og lad suppen simre i ca. 20 minutter.
- 4
Rul pizzadejen ud og smør den med tomatpuré. Top herefter med revet cheddar og rul dejen sammen som en roulade. Skær rullen i skiver af 1.5 cm. tykkelse.
- 5
Læg pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter, til de er gyldne.
- 6
Blend suppen med en stavblender eller i en almindelig blender. Smag til med salt og peber.
- 7
Server suppen i skåle med pizzasneglene som tilbehør. Velbekomme!