Hokkaido græskar med barbecue sauce
Ingredienser
| 1 stk | hokkaido græskar |
| 1 pose | Barbecue sauce |
| 1 spsk | olivenolie |
| salt | |
| peber | |
| dild | |
| ristede saltede græskarkerner |
Tilberedning
- 1
Skræl dit græskar og tag kernerne ud med en ske. Kassér kerner og skræl. Skær græskar i tern og steg i olien på en pande i 7-8 min alt efter størrelsen på ternene. Smag til med salt og peber. Vend gerne græskar ofte så stegningen bliver jævnt fordelt. Pas på ikke at mose dem.
- 2
Når de er ved at være møre steges de, de sidste par minutter uden at panden røres, så der danner sig lidt gylden stegeskorpe på én side.
- 3
Kom 1 pose Bbq på midten af den skål eller tallerken du vil servere på. Dæk det hele med de færdigstegte tern af græskar.
- 4
Pynt med dild og ristede saltede græskarkerner. Servér som tilbehør til grønt fisk og kød-retter.
