Hokkaido græskar med barbecue sauce

Ingredienser

1 stkhokkaido græskar
1 poseBarbecue sauce
1 spskolivenolie
salt
peber
dild
ristede saltede græskarkerner

Tilberedning

  • 1

    Skræl dit græskar og tag kernerne ud med en ske. Kassér kerner og skræl. Skær græskar i tern og steg i olien på en pande i 7-8 min alt efter størrelsen på ternene. Smag til med salt og peber. Vend gerne græskar ofte så stegningen bliver jævnt fordelt. Pas på ikke at mose dem.

  • 2

    Når de er ved at være møre steges de, de sidste par minutter uden at panden røres, så der danner sig lidt gylden stegeskorpe på én side.

  • 3

    Kom 1 pose Bbq på midten af den skål eller tallerken du vil servere på. Dæk det hele med de færdigstegte tern af græskar.

  • 4

    Pynt med dild og ristede saltede græskarkerner. Servér som tilbehør til grønt fisk og kød-retter.

Hokkaido græskar med barbecue sauce