Hjemmelavet müsli med yoghurt og friske bær
4 personer
Ingredienser
Müsli
0,25 dl | hasselnødder |
0,25 dl | mandel |
0,25 dl | kokosmel |
2,5 dl | havregryn |
0,5 g | solsikkekerner |
1,5 spsk | honning |
Yoghurt og friske bær
1 l | yoghurt naturel |
1 bakke | blåbær |
Tilberedning
- 1
Varm en pande op til middelvarme. Rist nødderne på panden til de er gyldne. Tag nødderne af panden og hæld dem i en ren skål.
- 2
Hæld kokosmel på den varme pande – pas på det ikke brænder. Rist i ca. ½ minut under omrøring. Tag kokosmelet af panden og kom dem over i skålen til nødderne.
- 3
Hæld til sidst havregryn, solsikkekerner og honning på panden. Når det er ristet og gyldent, hældes det over i skålen til de andre ingredienser. Rør det let rundt.
- 4
Skyl bærene og skær evt. i mindre stykker og put dem i en skål.
- 5
Servér yoghurt med müsli og friske bær.