Hjemmelavet müsli med yoghurt og friske bær

4 personer

Ingredienser

Müsli

0,25 dlhasselnødder
0,25 dlmandel
0,25 dlkokosmel
2,5 dlhavregryn
0,5 gsolsikkekerner
1,5 spskhonning

Yoghurt og friske bær

1 lyoghurt naturel
1 bakkeblåbær

Tilberedning

  • 1

    Varm en pande op til middelvarme. Rist nødderne på panden til de er gyldne. Tag nødderne af panden og hæld dem i en ren skål.

  • 2

    Hæld kokosmel på den varme pande – pas på det ikke brænder. Rist i ca. ½ minut under omrøring. Tag kokosmelet af panden og kom dem over i skålen til nødderne.

  • 3

    Hæld til sidst havregryn, solsikkekerner og honning på panden. Når det er ristet og gyldent, hældes det over i skålen til de andre ingredienser. Rør det let rundt.

  • 4

    Skyl bærene og skær evt. i mindre stykker og put dem i en skål.

  • 5

    Servér yoghurt med müsli og friske bær.

Hjemmelavet müsli med yoghurt og friske bær