Hjemmelavede cornflakes-nuggets med pommes, dyppelse og salat

4 personer

Ingredienser

600 gøkologiske pommes frites
200 gcornflakes
100 ghvedemel
2 stkæg
300 gkyllingeinderfilet
0,5 stkhonningmelon
265 gfærdig broccolisalat
olivenolie
salt
peber
ketchup
mayonnaise

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
  • 1

    Opvarm ovnen til 210° varmluft.

  • 2

    Læg fritterne på en bageplade med bagepapir og vend dem med en slat olivenolie. Bag dem i ovnen i ca. 20-25 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk, at vende dem undervejs

  • 3

    Kom cornflakes i en pose og lad ungerne give dem et par slag, til de er blevet knust til mindre stykker. Bland nu cornflaksene med salt og peber og hæld dem ud på en flad tallerken. Hæld hvedemelen ud på en flad tallerken.

  • 4

    Pisk æggene sammen i en dyb tallerken og skær kyllingeinderfileterne ud i mundrette stykker. Vend først kyllingestykkerne i de piskede æg, herefter i hvedemel, så tilbage i de piskede æg og til sidst i de knuste cornflakes.

  • 5

    Læg de panerede kyllingestykker på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 15-20 minutter, til de er gennemstegte og gyldne. Du kan også stege dem i smagsneutral olie på en pande eller i frituren, hvis det skal være ekstra syndigt.

  • 6

    Skær skrællen af melonen og fjern kernerne i midten med en ske. Skær herefter melonen i tern og bland med den færdige broccolisalat og den tilhørende dressing. Gem evt. lidt ekstra melon til gnavegrønt.

  • 7

    Server de hjemmelavede nuggets med de sprøde pommes, salaten og dyppelse. Velbekomme!

Hjemmelavede cornflakes-nuggets med pommes, dyppelse og salat