Herregårdskotelet med varm mango chutney
4 personer
Ingredienser
| 4 stk | kotelet |
| 2 stk | mango |
| 4 stk | løg |
| 4 stk | æble |
| 4 stk | persillerod |
| 0.5 stk | spidskål |
| 1 bundt | timian |
| 3 spsk | stærk mango chutney |
| olivenolie til stegning |
Tilberedning
Tip: Spidskål kan erstattes med hvidkål. Persillerødder kan erstattes af rodfrugter.
- 1
Skyl og klargør frugt og grønt. Skær frisk mango i skiver, løg i halve, æbler i både, spidskål i strimler, persillerødder i stænger og hak chili.
- 2
Brun koteletterne godt af, i ca. 5 minutter på hver side. Tag derefter koteletterne af panden.
- 3
Tilsæt persillerødder og løg på panden og lad det sautere i 5 minutter.
- 4
Tilsæt spidskål, æbler, timian og chili og vend blandingen godt rundt i 5 minutter ved middel varme.
- 5
Tilsæt mango og mango chutney og vend det godt rundt.
- 6
Serveres straks.
