Herregårdskotelet med varm mango chutney

4 personer

Ingredienser

4 stkkotelet
2 stkmango
4 stkløg
4 stkæble
4 stkpersillerod
0.5 stkspidskål
1 bundttimian
3 spskstærk mango chutney
olivenolie til stegning

Tilberedning

Tip: Spidskål kan erstattes med hvidkål. Persillerødder kan erstattes af rodfrugter.
  • 1

    Skyl og klargør frugt og grønt. Skær frisk mango i skiver, løg i halve, æbler i både, spidskål i strimler, persillerødder i stænger og hak chili.

  • 2

    Brun koteletterne godt af, i ca. 5 minutter på hver side. Tag derefter koteletterne af panden.

  • 3

    Tilsæt persillerødder og løg på panden og lad det sautere i 5 minutter.

  • 4

    Tilsæt spidskål, æbler, timian og chili og vend blandingen godt rundt i 5 minutter ved middel varme.

  • 5

    Tilsæt mango og mango chutney og vend det godt rundt.

  • 6

    Serveres straks.

Herregårdskotelet med varm mango chutney