Hakkebøffer serveret med fritter og sprød salat. Hertil whiskysauce
4 personer
Ingredienser
| 750 g | pommes frites med BBQ |
| 1 stk | rødløg |
| 250 g | cherrytomater |
| 0.5 stk | agurk |
| 1 stk | hjertesalat |
| 400 g | hakket svinekød |
| 2.5 dl | whiskysauce |
| 2.5 dl | cremefine 15% |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48: Hakket svinekød, whiskysauce, pommes frittes med BBQ
- 1
Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem efter anvisningen på posen. Krydr med salt.
- 2
Pil skrællen af rødløget og skyl cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten. Skær det ud efter eget ønske. Vend det hele sammen med lidt olivenolie, salt og peber.
- 3
Form fire bøffer af det hakkede svinekød og krydr med salt og peber. Steg dem på begge sider på en pande med lidt olivenolie.
- 4
Kom whiskysaucen og cremefine i en lille gryde og bring det i kog. Smag til med salt og peber.
- 5
Server de stegte hakkebøffer med fritterne, salaten og whiskysaucen.
