Hakkebøffer serveret med fritter og sprød salat. Hertil whiskysauce

4 personer

Ingredienser

750 gpommes frites med BBQ
1 stkrødløg
250 gcherrytomater
0.5 stkagurk
1 stkhjertesalat
400 ghakket svinekød
2.5 dlwhiskysauce
2.5 dlcremefine 15%
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48: Hakket svinekød, whiskysauce, pommes frittes med BBQ
  • 1

    Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem efter anvisningen på posen. Krydr med salt.

  • 2

    Pil skrællen af rødløget og skyl cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten. Skær det ud efter eget ønske. Vend det hele sammen med lidt olivenolie, salt og peber.

  • 3

    Form fire bøffer af det hakkede svinekød og krydr med salt og peber. Steg dem på begge sider på en pande med lidt olivenolie.

  • 4

    Kom whiskysaucen og cremefine i en lille gryde og bring det i kog. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Server de stegte hakkebøffer med fritterne, salaten og whiskysaucen.

Hakkebøffer serveret med fritter og sprød salat. Hertil whiskysauce