Hakkebøffer af svinekød med kartofler og sprød salat. Hertil bearnaisesauce

4 personer

Ingredienser

650 gkartofler
1 stkhjertesalat
200 gcherrytomater
1 stkrødløg
1 spskkapers
100 gkalamataoliven uden sten
2 spskeddike
2 spskolivenolie
400 ghakket svinekød
400 gfærdig bearnaisesauce
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 29: Hakket svinekød, kapers, kalamataoliven uden sten, cherrytomater, hjertesalat
  • 1

    Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.

  • 2

    Skyl hjertesalaten og tomaterne og skær begge dele ud efter eget ønske. Pil skrællen af rødløget og hak løget, kapers og oliven fint. Vend det hele sammen med eddike, olivenolie, salt og peber.

  • 3

    Form bøffer af det hakkede svinekød og krydr med salt og peber. Fyr op under grillen eller steg bøfferne på begge sider på en pande med lidt olivenolie.

  • 4

    Varm bearnaisesaucen op i en gryde under omrøring.

  • 5

    Server de saftige hakkebøffer med kogte kartofler, sprød salat og bearnaisesauce. Velbekomme!

Hakkebøffer af svinekød med kartofler og sprød salat. Hertil bearnaisesauce