Gyros serveret med tomatsalat, kartoffeltern og tzatziki
4 personer
Ingredienser
650 g | kartofler |
1 stk | agurk |
1 fed | hvidløg |
400 g | græsk yoghurt |
250 g | cherrytomater |
1 stk | rødløg |
200 g | græsk fetaost |
300 g | gyros |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i små tern. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og vend dem med olivenolie, salt og peber og bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.
- 3
Skyl agurken og riv halvdelen på den grove side af et rivejern. Gem den anden halvdel til tomatsalaten. Vend agurk, presset hvidløg og græsk yoghurt sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
- 4
Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Skær den anden halvdel af agurken i tern. Pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske.
- 5
Vend cherrytomater, agurk og rødløg sammen med olivenolie, salt og peber og top med feta.
- 6
Varm en pande op med olivenolie og steg gyros-kødet til det er gennemstegt.
- 7
Server den smagfulde gyros med tomatsalat, kartoffeltern og tzatziki. Velbekomme!
