Gyros serveret med tomatsalat, kartoffeltern og tzatziki

4 personer

Ingredienser

650 gkartofler
1 stkagurk
1 fedhvidløg
400 ggræsk yoghurt
250 gcherrytomater
1 stkrødløg
200 ggræsk fetaost
300 ggyros
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 20: Cherrytomater, gyros
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i små tern. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og vend dem med olivenolie, salt og peber og bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.

  • 3

    Skyl agurken og riv halvdelen på den grove side af et rivejern. Gem den anden halvdel til tomatsalaten. Vend agurk, presset hvidløg og græsk yoghurt sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Skær den anden halvdel af agurken i tern. Pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske.

  • 5

    Vend cherrytomater, agurk og rødløg sammen med olivenolie, salt og peber og top med feta.

  • 6

    Varm en pande op med olivenolie og steg gyros-kødet til det er gennemstegt.

  • 7

    Server den smagfulde gyros med tomatsalat, kartoffeltern og tzatziki. Velbekomme!

Gyros serveret med tomatsalat, kartoffeltern og tzatziki