Gyoza med stegte nudler
4 personer
Ingredienser
2 fed | hvidløg |
200 g | gulerødder |
250 g | nudler |
470 g | færdige gyoza med grøntsager |
125 g | sukkerærter |
200 g | snittet hvidkål |
0.5 dl | soya |
1 stk | lime |
sød chilisauce | |
rapsolie | |
sesam- eller olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 41: Færdige gyoza med grøntsager, snittet hvidkål
- 1
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Stil grøntsagerne til side.
- 2
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Læg en si henover gryden, kom gyozaerne i og damp dem i et par minutter til de er gennemvarme.
- 3
Varm en pande op med olie og steg gyozaerne efter anvisningen på pakken. Stil til side og fordel den medfølgende sauce henover.
- 4
Varm en wok eller dyb gryde op med sesam- eller olivenolie og svits alle grøntsagerne. Vend nudlerne sammen med grøntsagerne, soya og limesaft.
- 5
Server de dampede dumblings med stegte nudler og top med sød chilisauce. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friske krydderurter.
