Gyoza med stegte nudler

4 personer

Ingredienser

2 fedhvidløg
200 ggulerødder
250 gnudler
470 gfærdige gyoza med grøntsager
125 gsukkerærter
200 gsnittet hvidkål
0.5 dlsoya
1 stklime
sød chilisauce
rapsolie
sesam- eller olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 41: Færdige gyoza med grøntsager, snittet hvidkål
  • 1

    Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Stil grøntsagerne til side.

  • 2

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Læg en si henover gryden, kom gyozaerne i og damp dem i et par minutter til de er gennemvarme.

  • 3

    Varm en pande op med olie og steg gyozaerne efter anvisningen på pakken. Stil til side og fordel den medfølgende sauce henover.

  • 4

    Varm en wok eller dyb gryde op med sesam- eller olivenolie og svits alle grøntsagerne. Vend nudlerne sammen med grøntsagerne, soya og limesaft.

  • 5

    Server de dampede dumblings med stegte nudler og top med sød chilisauce. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friske krydderurter.
Gyoza med stegte nudler