Gyoza i fad med cremet kokossauce og ris

4 personer

Ingredienser

300 gris
4 dlkokosmælk
2 fedhvidløg
1.5 spskkarry
1 terninghønsebouillon
1 stkpak choi
400 ggulerødder
2 stkforårsløg
235 gfærdige gyoza med grøntsager
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 35: Færdige gyoza, gulerødder
  • 1

    Opvarm ovnen til 200° varmluft og kog risene efter anvisningen på posen.

  • 2

    Hæld kokosmælken i et ovnfast fad og tilsæt presset hvidløg, karry og smuldret hønsebouillon og rør rundt.

  • 3

    Skyl pak choi og skær bladene i mundrette stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skyl forårsløgene, skær top og bund af, skær dem i ringe og vend det hele sammen i fadet.

  • 4

    Fordel de frosne gyozaer i fadet og hæld lidt af væden over dem med en ske. Bag fadet i ovnen i ca. 20 minutter.

  • 5

    Hæld den medfølgende sauce over gyoza-fadet, når det er bagt færdigt. Server hele herligheden med dampende varme ris. Velbekomme!

Gyoza i fad med cremet kokossauce og ris