Gyoza i fad med cremet kokossauce og ris
4 personer
Ingredienser
300 g | ris |
4 dl | kokosmælk |
2 fed | hvidløg |
1.5 spsk | karry |
1 terning | hønsebouillon |
1 stk | pak choi |
400 g | gulerødder |
2 stk | forårsløg |
235 g | færdige gyoza med grøntsager |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 35: Færdige gyoza, gulerødder
- 1
Opvarm ovnen til 200° varmluft og kog risene efter anvisningen på posen.
- 2
Hæld kokosmælken i et ovnfast fad og tilsæt presset hvidløg, karry og smuldret hønsebouillon og rør rundt.
- 3
Skyl pak choi og skær bladene i mundrette stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skyl forårsløgene, skær top og bund af, skær dem i ringe og vend det hele sammen i fadet.
- 4
Fordel de frosne gyozaer i fadet og hæld lidt af væden over dem med en ske. Bag fadet i ovnen i ca. 20 minutter.
- 5
Hæld den medfølgende sauce over gyoza-fadet, når det er bagt færdigt. Server hele herligheden med dampende varme ris. Velbekomme!
