Gryderet med hakket kylling, karry, kål, ris og topping - til to dage
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
2 stk | løg |
0.5 stk | spidskål |
0.25 spsk | stødt ingefær |
1 spsk | karry |
800 g | hakket kyllingekød |
4 dl | kokosmælk |
1 terning | hønsebouillon |
4 dl | vand |
2 spsk | majsstivelse |
200 g | frosne ærter |
2 stk | æbler |
100 g | peanuts |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 30: Spidskål, frosne ærter, hakket kyllingekød
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken og tag halvdelen fra til i morgen. Husk at køle dem hurtigt ned.
- 2
Skræl løgene, skær dem i tern og steg dem i en stor gryde med olivenolie til de er blanke. Snit spidskålen fint.
- 3
Tilsæt hakket spidskål, stødt ingefær, karry og kyllingekød og rør godt. Når kødet er brunet, tilsættes kokosmælk, smuldret bouillon og lidt majsstivelse rørt ud i vand i en kop. Lad det simre og smag herefter til med salt og peber.
- 4
Hæld kogende vand over ærterne til de er tøet op. Skyl æblerne og skær dem i mindre tern.
- 5
Server gryderetten med ris, peanuts, æbler og ærter på toppen. Velbekomme!
