Gryderet med hakket kylling, karry, kål, ris og topping - til to dage

4 personer

Ingredienser

250 gris
2 stkløg
0.5 stkspidskål
0.25 spskstødt ingefær
1 spskkarry
800 ghakket kyllingekød
4 dlkokosmælk
1 terninghønsebouillon
4 dlvand
2 spskmajsstivelse
200 gfrosne ærter
2 stkæbler
100 gpeanuts
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 30: Spidskål, frosne ærter, hakket kyllingekød
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken og tag halvdelen fra til i morgen. Husk at køle dem hurtigt ned.

  • 2

    Skræl løgene, skær dem i tern og steg dem i en stor gryde med olivenolie til de er blanke. Snit spidskålen fint.

  • 3

    Tilsæt hakket spidskål, stødt ingefær, karry og kyllingekød og rør godt. Når kødet er brunet, tilsættes kokosmælk, smuldret bouillon og lidt majsstivelse rørt ud i vand i en kop. Lad det simre og smag herefter til med salt og peber.

  • 4

    Hæld kogende vand over ærterne til de er tøet op. Skyl æblerne og skær dem i mindre tern.

  • 5

    Server gryderetten med ris, peanuts, æbler og ærter på toppen. Velbekomme!

Gryderet med hakket kylling, karry, kål, ris og topping - til to dage