Gryderet med cocktailpølser

4 personer

Ingredienser

400 ghakket oksekød
1 spskolie
1 stkløg
150 gbacontern
150 gcocktailpølse
1 dåseflåede tomater
1 tskoregano
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Brun oksekød i olie i en gryde. Tag derefter kødet op og brun hakket løg og bacon i gryden. Tilsæt derefter kødet igen sammen med flåede tomater og krydderier. Lad det simre i ca. 10 minutter.

  • 2

    Skru ned for varmen til under kogepunktet. Tilsæt cocktailpølser og lad dem varme med i 5 minutter.

  • 3

    Server med kartoffelmos, pasta eller ris og evt. 2-3 spsk. cremefraiche for en mere rund og cremet sauce.

Tip: Tilsæt evt. 2-3 spsk. cremefraiche for en mere rund og cremet sauce.
Gryderet med cocktailpølser